firdevs Burcineygn ne olsun tatlım koca kadın birde daha 5 haftalık falan hamileydim niye yaptın anane dedim kendi benini gösterip onda da olsun bana benzesin dedi sadece gülümsedim ama içimden ne sövdüm anlatamam içimde boğdum kadını resmen 🤗🤗
NaimeYilmaz SibelAkgl Boşver onları . Onlar ona inansın . Allah bilir en doğrusunu en güzelini anne karnında bebege kulp takmaya cok meraklı millet 🤦🏼♀️
Burcineygn SibelAkgl hiç bişe olmaz canm merak etme sen kafana bunları takıp çocugunu da huzursuz etme ☺😇 ilk bebegin mi 😊
firdevs SibelAkgl takma kafana baksana herkes saçmalık diyor canım Allah korusun deyip geçeceğiz kafana takarsan ohooo önümüzde çok yol var daha kafayı yeriz 🤗
SibelAkgl Burcineygn inş rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş benim 16 hafta oldu cinsiyet belli değildi
Burcineygn SibelAkgl inşallah canm benm tam net olarak öğrendgmde 17 haftalıktık inş sende öğrenirsin en kısa zamanda 🤗
Burcineygn firdevs ay iyi dayanmışsın canm valla ben senin gibi davranamazdm 🙈 şu an kaç haftalıksın 🤗
Burcineygn Hamilelik sürecini güzel geçirmemizde fayda var bunlar en takılmıcak şeyler kızlar bişe diyenlere he he diyip geçmek en doğrusu bebeklerimiz hissediyo onları mutsuz etmek istemeyiz o yüzden gülüp geçelim 😋😊😉
firdevs Burcineygn 27 oldum canım çok şükür bakalım Doğunca bebeğimin küçücük yüzünde kocaman bir ben görürsem o zaman patlaya bilirim galiba o an saygısız olmak istemedim ama görcez inşallah bişey olmaz karabiberi anneleriniz dudağının kenarına basarlarmış küçücük o da ama koca üzüm bir de gözümün altına basmak nedir ya inanmasa bile insan deliriyor işte 🙏
Burcineygn firdevs inşallah başka bişe yapmaz bence ben falan olmıcak 🤗💙 canm ayrıntılı ultrasona girdin mi sen nasıl oluyo girdysen ben bu hafta giricemde heycanlıyım 😞 inş bişe çıkmaz ❤💙
1004nese SibelAkgl Aycan16 hayırlısı olsun simdenden. Evet benimde oluyor kasık ağrılarım doktorum olur onlar normal dedi 😊
firdevs Burcineygn girdim de oğluşum inatçı yüzünü göstermedi özele gittim sırf fotoğrafı olsun hatıra kalsın diye ama nerde poposuna baktık bol bol kalbine ciğerlerine bütün organlarına baktı parmaklarına falan bir tek yüzünü göremedim 😥