Arkadaşlar hamileliğim başından çok bulantılı ve tansiyon düşüklüğü ile geçti .20. Haftaya kadar hep kustum hatta hastanede yatmak zorunda kaldım bir kaç gün .20.haftadan sonra bol mide yanmalı günler geçirdim hamilelikten önce reflü de vardı çünkü .Öyle böyle 32. Haftada kilosunun 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor .Her hafta gittiğimizde daha çok geriledi ve 3 haftaya çıktı en son .37. Haftada muayene için gittiğimizde düzensiz sancılarım çıktı nstde de .Doktorum bir dahaki haftaya almamız gerektiğini beslenemediğini söyledi .O güne kadar hiç çatı muayenesi olmamıştım.Bir de çatına bakalım dedi .Ve biz şok olduk 3.5 cm açıklık olmuş doğum başlamış ve ben anlamamışım .Doktorum hemen yatış verdi .suni sancı verilerek doğum başlatıldı .Açıklığım saat başı ilerledi ve en son 6 cm oldu .Doktorum bundan sonra daha çok suni vereceğini istersem epidural olabileceğimi açıklığımın daha hızlı ilerleyeceğini söyledi .Bende kabul ettim ve epidural yapıldıktan yarım saat sonra açıklık 10 cm oldu .Apar topar doğumhaneye alındım .Yeni uyuşmaya başladığımdan sancıları hissettim .Ama şiddetli değil kesinlikle .Ben en çok ıkınmakta zorlandım yapamadım .Ebe karnımdan bastırmak zorunda kaldı nefessiz kaldım .10 dk ıkınmaktan sonra bebeğim doğdu .2.650 gram 49 cm .Önce ağlamadı korktum daha çok küçüktü küvezde kalabileceğini söylemişlerdi çünkü .Sonra bir ses dünyalar benim oldu .Dikişleri ben hep hissettim bu yüzden Doktorum uyuşturmak zorunda kaldı beni . Bebeğim 2-3 saat küvezde kaldıktan sonra yanımıza geldi .Şua n 1 haftalığız birbirimize alışmaya çalışıyoruz .Sorunuz olursa cevaplarım .Allah herkesi bir avazda kurtarsın inş Kızlar 🙏🏻