Merhaba güzel anneler sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum aslında şubat annesi olmam gerekiyordu ama bizim oğlan sabırsız çıktı maalesef😀 17 şubatta gelmesi gerekirken 19 ocakta bi anda cee dedi annesine :) son bi haftadır yalancı sancılarım zaten beni çok rahatsız ediyordu ben doktoruma bi sıkıntı var hocam ben erken doğum yapicam dedikce herşey normal dedi 18 ocakta annemi ziyarete gittim sabah uyandığımdan beri geçmeyen bel agrım vardı ama ben daha erken die önemsemedim yatana kadar devam etti gece sıcak bi duş alıp uyudum sabah 6 da garip bi karin ağrısıyla uyandım tuvaletim var gaz sancısı die düşündüm ama hiç birşekilde geçmedi saat 10 a kadar bekledim artık ağrılar siklasip dayanılmayacak hal aldığında doktora gittim sansima benm doktorum nobetciymis o yalancı sancıdir die muayene ederken bi anda 4 cm açılma hemen yatışın yapılsın dedi islemleri beklerken sancim daha da arttı 4 kattaki sancı odasına gitmek için asansörü bekleyemedim herkesin ısrarına rağmen 4 katı yürüdüm sancı odasında ebe ilk kontrolünde açılmam yarum saate 6cm olmuştu bile sonrası doktorum suyumu patlattı ve yarim saate açılma 9 cm artık sancılardan duramıyordum duşa girmek istedim ama duşa gittiğimde ebe geldi ve duşta doğuruyorsun hemen dogumhanete dedi üstümü kurulamaya bile vakit olmadan doğuma girdim vee 10.30 da girdigim hastanede 12.26 da bebeğimi kucağıma aldım biraz minik doğduk 35+6 da 2785 gr 46 cm doğdu bebeğim küçük olduğu için dikisimde çok olmadi 1 dikişlik kesim vardı çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz kuveze girmeye gerek görmedi doktorum şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyo minigim biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin umarım hikayem size umut olur sormak istediğiniz bisey olursa seve seve cevaplarım bu arada istanbul bahçelievler nisa hastanesinde doğum yaptım doktorum derya kanza gül.