gizem3443 ultrasonda sonuclar guzeldu kanin sonucunu daha almadik kizlar birsey cikarmi basina ole birsey gelen varmi
MelikeAkyzeliker gizem3443 bizde bugün yaptırdık ultrasonlarimiz güzel çıktı kan sonucumuz 10 gün sonra çıkacak
Nurten gizem3443 ay benimde en çok merak ettiğim bu yarında ben gidip ultrasonda ölçüm yapılıp kan vericem hangisi daha önemli acaba unutmazsam doktoruma sorucam 😒🙄
Arzuyildirim gizem3443 benim ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok güzel dedi ama kan sonucumda risk oranı yüksek çıktı yani olabiliyor
Sev19 Kızlar bütün kemiği hakkında doktorunuz bilgi verdi mi bende bugün yaptırdım sadece ense kalınlığını soyledi
Happygril Nurten ikisininde dedi tarama testi kesin tanı değil dedi sonra 4 lude bı sıkıntı çıkmadı rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize
Nurten gizem3443 tamam canım yarın randevum öğleden sonra öğrenince haber veririm sana inşallah sonuçlarımız iyi çıkar 🙏🏼
Nurten gizem3443 sonuçlarım çok iyi çıktı ense kalınlığı 1.3 burun kemiğide oluşmuş haftasıyla uyumlu boyu falan dedi kan testi mi ultrason mu daha önemli dedim zaten kanda bizim bu ultrasonda verdiğimiz değerler ile annenin yaşı ile ortaya toplam bi değer çıkıyor dedi
SedaBakrl Doktorlar zaten ultrasonda anormal bir durum olduğunda bilgi veriyor.benim ikili testim yapılmadan önce doktorum herhangi birşey görülmedi demişti.unutmayın ki kan testi bir olasılıktır
Nurten gizem3443 hayır ya 🙄 daha erken dedi artık 1 ay sonra normal muayneye gittiğimde netleşir sizin belli mi cinsiyet