Alttan muaynelerden ve sancidan mahvolup 4cm aciklikla aglayarak girdim doguma Anestezi ekibi geldi beline bir iğne yapıcaz dediler tamam dedim biri geldi bak ben seni tutuyorum sakın ol dedi resmen sarıldı hatta ben oturur pozisyondaydım belime igneyi soktu olmadi dedi 4uncu denemede bulundu dogru yer ,beni yatirdilar masaya, cabuk uyustu her yerim, yapilan seyleri az cok hissediyordum ama canim yanmiyordu , oksijen maskesi hep takılıydı, yaklaşık 10 dk sonra bebegimin sesini duydum çok duygulandım o an bebeğimi göstermelerini bekliyordum meğer hemen almışlar anestezici sağolsun çok iyiydi bak bak bebegin gidiyor dedi kafami cevirdim ufaktan minicik birşey bana bakıyordu tarifi mümkün değil 🙈 keşke yakından görebilseydim, sonrasında doktorum yanındakine ben sana oraya dokun dedimmi dediğini duydum arkasından bir kan fışkırmaya başladı gozume kan girdi dedim anestezici hemen sakin ol bak ben siliyorum hemen dedi iki gözümü de temizledi o noktadan sonra kendimi iyi hissetmiyorum ne zaman bitecek dedim anestezici ben seni birazcık uyutucam dedi bir süre çok huzurlu uyudum uyandığımda hala bitmedi mi dedim doktorum çok az kaldı dedi nefes alamıyorum sanki dedim yattigim masayı sola çevirdiler ben tabi acayip titriyorum bir yandan yalvarıyorum nolursunuz bana battaniye verin diye yoğun bakıma çıkmadan verilmiyormus, çıkarken acil temizleyin yeni vaka gelicek heryer kan oldu dediklerini duydum sadece , yogun bakimda gece 3 kere ayaga kaldirdilar 3unde de altimda sargi bezleri olmasina ragmen her kalktigimda kanlar bosaldi keyifle yaptırdığım lohusa terligim kan revan içinde kaldı ne odamı süsleyebildim ne de diğer ozendiklerimi yapabildim , çok şükür tek duam bebeğim yanimda ama sütüm gelmiyor 2870 gram doğdu 2650 gram a düştü ertesi gün, ultrasonda 3150 gram denilmişti en son , neyseki kuveze girmeden atlattık şuan tek duam sütümün gelmesi , doktorumdan gebelik boyunca asiri memnundum ama isterdim ki doğumda biraz daha ilgili olsun maalesef yanlış seçim yapmışım çünkü insanın aklında hamileyken yaşadıklarından ziyade doğum hikayesi kalıyormuş