Poncikella Arkadaşlar lustral 100 mg kullanan var mı ben 36 haftalık hamileyim doktor 100 kullan dedi ama ben şu an 50 mg da kalmak istedim yüz ile elli mg arasında aşırı bi farklılık var mi
Aysngnsylu Poncikella bende panik atak hastasıyım hemde ileri derecede sürekli krizler geçiriyodum hamile kaldığımı ögrenince ilaçlarımı bırakmak zorunda kaldım hep bebeğimi düşünmeye çalıştım zor bi dönem mi hemde nasıl yaşamayan bilemez ama başardım💪🏻 Hiç ilaç kullanmadan geldim son günlerdeyim şimdi keşke bu ilaçlara mecbur kalmasaydık arkadaşım inşallah sende birgün bırakırsın ve sağlığına kavuşursun
[silindi] Poncikella ben kullandim ama tavsiye etmem cunku ben 18 yasinda kullandim beni mahvetti o hap salak gibi oluyodum doktor niye verdi onu psikolojikmi
Poncikella Aysngnsylu çok teşekkür ederim biraz kendi elimizde inşallah rabbim kimseyi muhtaç etmesin
Serihsasya Canım bende kullandım eğer ihtiyaç duyuyorsan iyi hissetmiyorsan kendini kullan dozunu burda kimse bilemez en iyi senin doktorun bilir Allah korusun lohusalık dönemi daha ağır geçer ..
Esradygn Serihsasya merhabalar. Ben de lustrala başladım. 23 haftalık hamileyim. Şu galiba doğum yaptınız. Bebeğinizde bir problem oldumu lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz
[silindi] Poncikella lustral agir gelebilir ben 50 mg kullaniyodum hamile olmadigim zaman bana agir gelmisti
Ncyncy Lustral çok ağır bi ilaç onun yerine daha hafif citoles tarzı ilaç kullanabilirsin duramıyorsan.bende panik atak oldum ilk 3 4 sene önce ilk o ilacı vermişti daha kötü oldum hem doktor hem ilaç değiştirdim . Yan etkileri de çok fazla .