Zeynepreyyan Yasemin58 yok canım ben 34+5 doğum yaptım kızım büyüdü çok şükür uyuyor şu anda 😊♥️ maşallah kilosu iyiymiş
Yasemin58 Zeynepreyyan normale gore erken yapmissin doğum ama bebek kilosu gayet iyi doğmuş canim,karnında biraz daha dursa 4 kiloyu bulurmuş masallah😊
Meliha_nur rabiyaturkaslan canim zarari olmaz ama bana doktorum geride dedi hatta 2 hafta hic kilo almadi dedi ki izgara norvec somonu ye haftada 2 dafa dedi gecen hafta 3 defa yadim alt tarfta cok ince siyak kismi var deri gibi onu ye ozellikle dedi bu hafta gittim 2350 olan bebek 2800 olmus 🤲 cok sukur ki
Zeynepreyyan Yasemin58 sağol canım evet ebe de öyle dedi 😊 gününü beklese 4500 dogarmis dedi . Erken doğdu ama maşallah akranlarina göre çok önde gidiyor gelişimi 🤭🤭
Marinedeniz Guguk annelik ic gudusu bence bebegim iyi beslensin gelisimi geride kalmasin endisesinden oluyor bence yani sahsen ben de oyle haftasiyla uyumlu ama neler saglikli ve onun icin faydali cok dikkat ediyorum ben
Guguk Marinedeniz o söylediğinizi hepimiz istiyoruz zaten ama bazı annelerin amacı illa kilo alsın öyle düşündükleri için fazla kilonun iyi olduğunu sanıyorlar bunun için içinde bi sürü şeker koruyucu vs olan nesquik yiyorlar o da komik bence
Marinedeniz Guguk fazla kilolu olmasi icin zararli seyler yenilmemeli bencede seker zaten en tehlikeli seylerden biri
Ask_H rabiyaturkaslan muzlu ballı süt havuç suyu pekmez maden suyunu da duymuştum ama muzlu ballı süt ve pekmez kesin işe yarıyor denemelisin
Rainhn rabiyaturkaslan güzel.beslenirseniz o alır zaten alacağını günlük yumurtanızı peynirinizi yiyin sütünüzü için sulu yemeğinizi yiyin aliyor zaten özel çabaya gerek yok. Maden suyu kramp ağrılarına iyi geliyor.
2202020 rabiyaturkaslan madensuyu hergün bitane içebilirsin demişti doktorum muzceviz ballısüt nesguiklisüt tahin helvası pekmez nohut mercimek çok yedim bolbol su içtim geçen hafta hızlı kilo aldı ama zaman zaman hızlı alıp hiç almadığı zamanlarda olur diyolar 🤷♀️
Guguk Kız bide şimdi farkettim allah iyiliğini versin 😸 maden suyu gebelik acil ne acele olan ne bu kadar
Guzelllll rabiyaturkaslan 34 haftalikken gittim 2138 kg du dun gittim 35 +4 3 kg olmus 15 gunde 1 kilo almis ben top neskuinklerden yedim duymustm kilo aldirdigini