Hayalperesttt Ben son adet tarihi 20 ekim 27 ve 29 ekimde ilişki oldu ve tuttu 😅şu an 13+1 haftalığım öğrenmedim cinsiyeti gitmiyorum doktora ama erkek gibi hissediyorum bakalım hayırlısı ❤😍🤲
Hayalperesttt Hayalperesttt ve sürekli sağ tarafımda ağrı var sağıma uzanınca sanki orda yumurta varda kırılıcak gibi hissediyorum
Prenses001 Baharbal ben önceki çocuğumu 11.haftada özelde öğrendim 12de devlete 2li test için gittim sormadığım halde erkek dedi galiba kız bebekleri aldırıyorlarmış o yüzden erkek olunca söylüyorlar kız olunca söylemiyorlarmış sanırım bugun burada bir arkadas yazmıştı
Meleko Bende 11 haftalıkken gittim sormadigim halde sırt üstü uyuyo dedi erkek dedi bakalım hayırlısı 😍
Prenses001 Baharbal ne zaman öğrendin canım burada da gördüğüm 12 13 14 haftalarda devlette öğrendim diyenlerin cinsiyeti erkek kızı olupta devlette o haftalarda öğrenen yok 🙄
__meczup__ 12 haftalıkken kız gibi dedi ama doktor da hazırlık yapmayın ben kesin cinsiyet söyleyene kadar da dedi yani benim icin hala belirsiz şuan 14 haftalık bakalım 17 de gideceğim kesin öğreniriz o zaman inşallah
Cerenssn Fatma_08 vallahi bana 11 haftada erkek dedi ama bilmiyorum yarin bir daha gidicem dur bakalim degisecekmi
Zeynep0661 Bu sene hep erkek senesiymiş diyolar kızlar burdan da bakıyorum çoğunluk erkek olduğunu öğrenmiş doğru mu çevrenizde de öyle mi 😊
Zeynep0661 Baharbal dimi ya bakalım benim de daha belli değil 2 hafta sonra gidicem kontrole o zaman hatırlat dedi doktor hayırlısı olsun 😊