Emilya PeLinAvcErtrk 14haftalik bende 10gaftaya gibi cok oldu hatta kaytardim bile gunde iki defa 14haftalik su anda ve bu gunde ayni olay daha haftada ikikez falan oluyo
Ebrudagli PeLinAvcErtrk 11. Haftadaa hafifliyo ins seninkide oyle olur . Bende 14 haftalik gebeyim yeni yeni rahatladim
Deniz14 Basak24 12 haftalığız bugüne kadar sadece bir yada iki kez mide bulantısı çektim hamilelik belirtilerinin hiç biri olmadı bende çok garip bir hamilelik geçiriyorum ama inşallah siz de bir an önce mide bulantısı illetinden kurtulursunuz🙏🏻
PeLinAvcErtrk Basak24 sorma canım mutfağa giremiyorum kilo kayıplarım oldu ne zamna kadar sürecek endişeliyim cok😔
Caglayener 9 haftalığım bende çok şükür hiç bulantım olmadı sorunsuz hamilelerdenim sanırım baya şanslıyım umarım sizinde bir an önce geçer 🙏🏻
EsraelebiTun 10 haftalık hamileyim mide bulantısından 3 kg verdim. Gözümü açamıyorum yiyemiyorum içemiyorum 😢
PeLinAvcErtrk EsraelebiTun allah kolaylık versin canm gercekten çok kötü birsy bnde aynı sorunla dertliyim😔
Drngrkm Ben de 8+6 haftalık hamileyim. 1 gün iyi 1 gün kötüyüm. Eşim 32 yaşından sonra yemek yapmayı öğrendi 😊
Duygucoban Aaah aaah 10 haftalik hamileyim saatim saatimi tutmuyo birde ustune 2 gundur inanilmaz bir dis agrisi eklendi olucem galiba
BahadrGamzeTahtac Duygucoban bende 11 haftalık hamileyim 7. Haftamda felaket diş ağrısı tuttu. Diş doktoruna git tatlım enfeksiyon varsa antibiyotik veriyor. Sürekli karanfil çiğnedim. Süt içtim antibiyotikle geçirdik
Duygucoban BahadrGamzeTahtac doktorum verdi aslinda ben almadim discimde kanal tedavi diyor hemde iki tane ve bu disler hic bir sorunu olmayan disler