Hale0133 Merhaba hanımlar 17+5 haftalık hamileyim ve bugün ilk defa ton balığı yedim konserve olanlardan zararlı mı acaba internette biraz araştırdım ama kimi yerde zararı olduğunu kimi yerde ise zararı olmadığı yazıyor sizce biz zararı varmıdır ki 😳
Aras-Altay Hale0133 bende çok seviyorum hamile kaldığımdan beri 2 tane yedim zararlı mi yararlı mı bilemedim ama bu hafta balık yağına başlayınca aklıma gelmiyor artık 🙂
_elsm_ Hale0133 hastanenin diyetisyeni ton balığı önermiyorum demişti ağır metal miktarı içerdiği için
Hale0133 Glnhl haftada 1-2 taze balık yemeye çalışıyorum ama 2 haftadır yiyemedim bende ton balığı alıp yiyim dedim de sonradan da böyle olduğunu öğrenince çok pişman oldum yediğime 😞
Glnhl Hale0133 Pişman olma canım 2 haftacık yemişin sadece üzme kendini hiç. Balıkları fırında az yağlı yap öyle ye eğer kokuya ve kızartma yağına hassas bir miden varsa.
Tuuce7 Ben bilmiyorum canım ama sanırım dündü gene böyle bir post vardı. Forumda ara kısmına ton balığı falan yazarsan görebilirsin diye düşünüyorum. Bayaa yorum almıştı çünkü
_elsm_ Bu araba balık yedikten sonra tahin yiyin diyorlar birde metalin etkisini azaltsın diye ama hiç denemedim
Emin_e Ton baligi buyuk oldugu icin vucudunda agir metal cok birikmiş oluyor, bu yuzden fazla onerilmiyor... ama yemissiniz kendinizi kasmayin bundan sonra dikkat edin tabi