ElifKarata Suheda benimki hiç ilgili değil ya keşke öyle olsaydı ne güzel bakalm yârin bir gideyim sağol çok 🙏
Suheda ElifKarata ne demek cnm ayds 1 cagiriyorlar genelde sen gittiginde bi daha ne zaman gelecegini sor o tarihte git
ElifKarata Obsesifk Bünyeye göre veriliyor olabilir belki canm benm boy 185 kilo 80 değerlerde hep normaldi oyuzden başlatmadı herhalde diyorum kendimce
Obsesifk ElifKarata yani aynen öyle doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok hatta ben geçenlerde balık hapı sordum kullanıyım diye onlar hikaye dedi ki doktorum devlet hastanesi kadın doğumun baş doktoru bende güvendim
Tamam ElifKarata pardon haftanızı unutup yazdım,vitaminleri erkenden bırakınca ☺ama yaklaşıyor,onu da istemeyebilir.
Homozigotmutant ElifKarata hiç bişey kullanmayan arkadaşlarım var ama siz yine de doktora decavit kullanayım mı diye sorun içiniz rahat etsin
SevDin seyydac 12 hafta ile 14 arasında 2 hafta çok fazla değil yani 3 aydan sonra demek istediğim 4-5 aylardı belki bayanın vitamine ihtiyacıda olmayabilir