Ewwt doğum yapmış anneler yada daha önceden deneyimi olanlar. Çok merak ediyorum doğumdan çıkınca hemen kilo gidiyor mu. Ve alınan kilolar ne kadar sürede gidiyor.

B_o_c_e_k doğum yapalı tam bir ay oldu doğuma 69 kilo ile gittim doğumdan bir hafta sonra kontrolde 62idim doğumdan 15 gün sonra 59dum şuan bilmiyorum daha tartılamadım ama gene verdim gibi görünüyor😂

B_o_c_e_k ben ilk doğumumda 72 ile hamile kalıp 93 🙈 ile doğuma girmiştim. Ama bnde ki kilo değil ödemmiş doğumdan sonra 21 kilom gitti aldığımı bile vermiştim. Biraz üzüntüden olmuştu oğlum küvezde kaldığı için bir haftada vermiştim o kiloyu 😇

Emziriyor musunuz. Çünkü emzirenler çabuk verirler diyorlar

B_o_c_e_k tşk ederim🌸aynen öyle 69 a düşmüştüm hatta 😂😂 ama şimdi tekrar hamileyim bakalm kaç kilo gidicek doğumdan sonra 🤔

Evinanne vermek icin herhangi bisey yaptinizmi yani istahsizlik vs bisey varmiydi genelde veriliyor ama cok yersen dahada alirsin emzirirken diyorlar 😏

Esrdmr aynenbende çok duyuyorum emzirirken süt yapsın diye herşey yememek lazım diye .özellikle dikkat mi etmek gerekiyor acaba vermek icin