arzu5834 Yarin doktor kontrolüm var ve artık gerçekten doğurmak istiyorum çok zorlanıyorum çünkü sizce sıcak suya oturmalimiyim sancim da yok belki açılmam olur diye düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
Enise52 arzu5834 sancın falan yoksa canım boş bende 39+2 yim bekleyin derim 41 e kadar doktor beklicez dedi ☺️ bu arada çatı muayenesi oldunmu
Sibel2344 arzu5834 ben sicak suya da oturdum sıcak su ile duzenli dus da aldim ama.açılma yok dedi doktor ona rağmen😐
810473 Hayırlısı olsun canm sen bı yarn doktoruna gıt bakalm acılman varmı ne durumdasın yanı ılık dus ta ıyı meryem ana otu var aslnda varsa elınde onuda koyablrsn ılık suya o acıldıkca rahmınde acılıyor denenmıstır yanı onerırıım
arzu5834 Ceylane bana da öyle dedi doktorum ama benim o kadar sabrım kalmadı vallahi bir an önce gelsin istiyorum
Faffabay arzu5834 ne yaparsanız yapın gelmeyince gelmiyorlar sıcak suyada oturdum merdivende indim çıktım elimle yerleri sildim pilates topu squat 🤷🏼♀️ Ama gelmeyen gelmiyor. 39+6 olucaz bu gece ...
arzu5834 Faffabay her gün ev temizliyorum yatmıyorum bile yatıyor demesinler diye kendime sürekli is çıkartıyorum kızım bi doğsun onunla sürekli uyuycam lohusayim ben dokunmayın bana diycem🤣🤣
Limonlusu arzu5834 sıcak su, bol yürüyüş, yürüyüş, squat, tarçınlı su, hurma denemesinin kalmadı hala gelmedi 😔 açılmam yok öyle aralıklı sancılarım var gelmiyor
810473 Arkadaslar belkı işe yarar bır bılgıyı sızle paylasmak ıstıyorum son 2ayda sarımsak yutmak rahmı guclendırıyormus ve dogum yolu kaslarına esneklık verıyormus bu bılgı yı her anneye lazım kıtabından aktarıyorum bugn denedım bakalm😅 38haftalıgm salıda doktora gıdcgm bı ıse yarar belkı🤣
arzu5834 810473 yine boş dönüyorum eve hiç bir sorun yok sancı yok bisey yok cocuk olmuş 4 kilo hala bekliycez diyor allahım kafayı yicem sezeryan olmak istemiyorum ben normal doğururum dedim sen başarırsın diyor 😅