Tugce1803 Dlktpl İzin bizim için sıkıntı değil istediğimiz vakit alırız ama Bi izin almak 500 liranın eksik gelmesi demek o yüzden ben istemiyorum izin almasını
Dlktpl Tugce1803 dr a gıttm ıgneden 50 saat gectı ama anlamadı sıvısımı yumurtanın yoksa catlamadımı anlamadı dr goremem onu dedı
Ladygirl Tugce1803 ben yakıyı eğer bugün çatladıysa taksam döllenmeye zararı olur muya dış gebelik faln offf korktum şimdi birde çok yakıyor mu?
sinber @Tugce1803 Bende dün yumurtladım sanırım dünden beri yumurtalıklarımda basınç batma kramp hepsi var sizlerin belirtileri oldu mu acaba takip yapmadım sat 8 Ocak 5 ocaktan beri korunmayı bıraktık sizce ne olabilir hafif beyaz akıntım ıslaklığı da var
Tugce1803 sinber benim sat 7 ocak dün sol kasığımda yırtılmış gibi bişey oldu sonra sağ kasığım çok şiddetli ağrıdı yine sağ tarafta gaz sancısı var ve sulu akıntım var😊
sinber Tugce1803 He işte bnm de aynı oldu dün önce soldan başladı snr portakal kdr alana yayıldı snr sağ başladı şmd biraz şişkinlik ve gaz sıkıntım var bir de sık 🚾 altta da basınç var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Dlktpl Tugce1803 bende anlamadım yumurtamı sıvısımı anlamadı baazen catlasada o folıkulmıcınde sıvı kalıncq da yumurta gıbı gozukurmu valla bıraktm artık olursa olur 12gunnsınra gorcez sınır oldum
Dlktpl Sultan1903 banamı yazdın kuzum allahım ıns agzından bal damlıyor ustume alındım allahım herkese nasıp etsın ıns bız degerlendırıyoruz gunlerı 12 gun beklıcez
ezki Dlktpl ben buralarda yeniyim sizinle ayni gun sanirim yumurtlamamiz insallah 2mizde o güzel haberle bitiririz bu ayı
Sultan1903 Dlktpl Evet cnm sana yazdım,Yeliz’in kardeşiyim ben,fotondan farkedince yazayım dedim,dualarımdasın inş hatim falan yapıyorum ismen dua edicem sana 🙏🏻🙏🏻🌸
Dlktpl ezki bılmem cnm bn ıgne vuruldum Cumartesi ne zaman catladı bılmıyorum ıns guzel haber alırız cnm
Dlktpl Sultan1903 aa hatırladım senı sende buraya gırdıgıne gore hamılesın sanırım sagol cnm dualarını esırgeme sagol