asyamomm Hanımlar 3 aylık kızım bu zamana kadar hep SMA mama içti sütüm 1aydan sonra kesildi sadece mama ile besleniyor ama artık doymadığını farkettim iki saatte bir 90cc içiyor. Böyle 3-4saat tok tutacak mama var mı 🤦🏻♀️
Nml06 asyamomm Merhaba, 3-4saat aç bırakmayın diyorlar ama bilemedim. Her iki saatte bir vermek gerekiyor diye biliyorum.
Alyacaganim asyamomm cocuk doktoruna bi danisin isterseniz cok cesit var ama en cok kilo aldiran doyuran aptamil diye duydum
asyamomm Nml06 merhabalar, bende ayı büyüdükçe acıkma süreleri uzayacak diye biliyorum ama, 2saatte çok kısa bi süre gibi neredeyse tüm günüm mama yapmakla geçiyor 🤦🏻♀️
Serihsasya Alyacaganim biz kardeşime aptamil kullandık güzel kilo aldı gelişimi iyiydi hep şuan 5 yaşında inşallah bebeğiniz sağlıkla büyür :))
asyamomm Serihsasya denicem teşekkür ederim öneriniz için peki aptamil in çeşitleri var hangisini alacağım 😊
turker_meryem_yavuz Benim oğlanda biraz doyumsuzdu mama kullandık sütün yanında az da olsa humana kullandım ben çok da memnun kaldım baya tavsiye etmişlerdi öneririm