Skaymak Nadirde olsa ayda 1 2 kere 1 bardak içiyorum 🙈 Bu kadar herşeyi kısıtlarsam gerçekten işimiz zor dikkatli olmakta tabiki fayda var ama gene de sakındığın göze çöp batar derler 🤫
Asli-poat25 HappyMom bende kolayı çok seviyorum eşim eve getrdgi zaman dayanamayıp çok içiyorum bu yazıyı okuduktan sonra içmemeye calışıcam ☺
Nml06 HappyMom Merhaba, nefsime engel olamadığım bir konu😅hiç aramazdım ama hamilelik işte insana neler yedirir içirir tabiki sık tüketmedim ama canım istediğinde de az olarak yudumladım☺️
Adel001 Ya evde olmadığı sürece canım çekmiyor, evde olunca içiyorum ama , cips falanda yiyorum haftada 1, bi tek kendimi sıktığım konu enerji içkisi, zor tutuyorum kendini😕
Deletedmom0096 HappyMom annem bana hamileyken sadece ekmek arası siyah zeytin yemiş ve fanta içmiş. Bağışıklık sistemi güçlü olmayan bir çocukluk geçirdim, hemen hasta olurdum maalesef. Az çok bunları bildiğim için mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum asitli içecekler ama bazen fantayı canım çok istediği zaman içiyorum ne yalan söyleyim. 21. Haftamdayım. Şimdiye kadar 3 4 bardak anca içmişimdir
Yemre Ne kola ne başka asitli bişey içmedim zararlı tek yediğim annemin hamur işleridir börek vs. Ama bisküvi felan yedim🙈cips hiç yemedim genelde sebze ağırlıklı beslendim annem saolsun
Ahsenn031013 HappyMom 11 haftalığız ve çoooook seviyorumm eskisi gibi olmasada malesef 2 3 günde bir kere içiyorum 😭 ama napiyim çok seviyorum. 🤪
Tubina HappyMom şöyle bi yorumlara baktımda bağımlısı olan dahil hiçkimse içmemiş, ben utandım valla, 34.haftadayım kendimi tutamadım ve canım istediğinde içtim malesefki.. aynı şey tatlı içinde geçerliydi bende. keşke içmeseydim tabi 😟
Bkoca HappyMom ayy resimleri gördükçe ağzım sulandı, 30haftalığız daha tüketmesi çok şükür 😅 ama canım çok istediii
Beyza_gunes2zeynep HappyMom valla ben 34 haftaligim ne çok içtim ne az sürekli madem suyu içiyorum yada meyveli soda çünkü aşırı mide ağrım oluyo o yüzden ikinci gebeliğim bide kızımda da çok içtim bi zararını görmedim yani ama her bebek aynı olmuyo sonuçta
Mamashark Çok bağımlı değildim zaten öğrendiğimden beri de bir kere içtim ama öyle çok canım isteyerek değil yarım bardak falan. Daha sonra doktorum her akşam bir tane soda içmeye çalış dedi magnezyum açısından yani içtiğim tek asitli şu an maden suyu benimde ☺️
Polyana65 HappyMom ben nerdeyse her gün kola içerdim çok seviyordum kendime engel olamıyordum eşim engel olmaya çalışsa ve getirmese bile mutlaka alıyordum hergun içiyordum
Burii52 Kzban35 ben size katılmıyorum ben bıraktıysam herkes bırakır sizinki bahane nefsinizi bebeğiniz için hakim olun lütfen burda siz değil bebeğiniz söz konusu onun hayatına mal olmayın onun bi suçu yok