Ezgieknci Kızlar selam 5+2 hamileyim bende kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo yaşayanlar tecrübe edenler var mı
Rbidrmz Normal canım korkma ilk hafta ve aylar halsizlik ve regli olacakmış gibi ağrılar oluşur oda yerleşme ağrısı dir ❤
Bsrlmnemr Ezgieknci bi kaybım var canım 7 haftalıkken kaybettim ama kısa bi süreydi o sebeple evet tecrübesizim. Şimdi ara ara neden kasığım ağrıyor neden belim ağrıyor neden midem bulanmıyor diyorum ama kasıklarım ağrıyor dediğim zaman e normal diyen çok kişi duydum 😊
Rbidrmz Ben şuan 32 haftamdayım normal arkadaşlar korkmayın bnde korkup dr mu aramıştım com iyi hatırlıyorum yerleşme ağrısı demişti kan gelirse korkmaniz gerek demişti 💕
Bsrlmnemr Rbidrmz hazır tecrübeli bir anne bulmuşken sormak istedim. 5+4 üm midemin bulanmaması normal mi?
Rbidrmz Bsrlmnemr normal canim 2 aylık olduğunda ortasında öyle bir başlıyor ki tabi kişiden kişye değişir ben 3 ayın sonuna kadar hiç bir şey yiyememistim sürekli afedersiniz çıkarmıştım çubuk krakerle beslenmiştim
nby Bsrlmnemr benimde 7 haftalık iki haftadır o kasik ağrısıni cekiyorum. Mide bulantılarım da 6. Haftamda başladı 5. Haftada yoktu değişebiliyor
Bsrlmnemr Ezgieknci mide bulanmamasına da normal diyenler oldu herkes kusmak zorunda değilmiş. Ya da daha başlamaması normalmiş falan ama ister istemez acaba mı oluyorum. Ara ara çok uyku basıyor birde göğüs hassasiyeti var sadece başka da bişi yok 🙈
Ezgieknci Bsrlmnemr bende öyleyim otururken uyuyorum 😅 ama çevreye sorup soruşturmamak lazım insanlar sanki ilk sen mi hamilesin muamelesi yapıyo iyice etkileniyorum daha çok takıyorum 😅
Bsrlmnemr Ezgieknci ya sorma herkes öyle diyor banada sanki bi sen hamilesin çok pimpiriklisin falan. Tek ben hamile değilim ama benim için özel olan zaman bunlar 🤷♀️
Rbidrmz Bu aralar sadece kolunuz kalkmaz halsiz ve surekli uyku modunda olursunuz ve 3 ay geçmek bilmez 😃😁
Ezgieknci Rbidrmz ayyy bi an önce sağlıkla doğmasını istiyorum çok sabırsızım Allah herkese nasip etsin bu duyguyu 😍♥️
Rbidrmz Ezgieknci amin canım ama şu bir gerçek erkek bebekte bel ağrısı çok olur derlerdi inanmazdim ama doğruymuş 🙄 32. Haftamdayım belim kopuyor resmen bol bol uyuyun arkadaşlar 😁🤣
Ezgieknci Rbidrmz aaa banada ara ara vuruyo bel ağrısı herkes senin oğlun olucak diyo nasip bakalım sağlıklı olsunda ☺️
Rbidrmz Ezgieknci lütfen cinsiyetini öğrenince bu posta yaz arkadaşım merak ettim 😁 ama benimde öyleydi sonra erkek bekliyoruz işte 🍀🤷♀️
Ezgieknci Rbidrmz yazarım tabiki canım benim Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😘😘😘