Bir beşik beğendim. Ama kararsızım nasıl bi site alışveriş yapıp ürünlerinden memnun olan var mı ?

Odası var diye öyle büyük yataklı beşiklerden almadık küçük anne yanı için Bende beşiği oradan aldım (geçen hafta Perşembe) 1 gün sonrada kargosu geldi kargo konusunda Bile çok memnun kaldım diyebilirim sabahın köründe yataktan kaldırdılar 😂 şubeside bize çok yakın ana kucağınıda oradan düşünüyorum

Taylan1 Ne kadara aldın canım bende anne yanı düşünüyorum ? Hangisini aldın

Lsbebisim resim yüklemeyi bilmiyorum. Ama sayfasından beşik modellerinden bulut desenli beşikleri görürsün 150 tl’ye geldi bize kargoyla beraber almadan 1 hafta öncesinde de 137 tl idi sürekli indirim oluyo hangi fiyata denk gelirsen artık (Cibinlik hediyeli )

Taylan1 Kuzum aynı beşikten bahsediyoruz suan 150 tl bulut desenli olan nasıl peki açıp bakabildin mi boyutu nasıl bebek 2 yaşına kadar uyuyabilir mi sence ?

Lsbebisim evet eşim kurulumunu Bile yaptı çok basit. 1 yaşına kadar kullanılır da 2 yaş için bilemedim ele kola geliyor ya çocuk artık hareketli olacağı için ben pek kullanmam. Sallanmasını istemediğiniz zamanda bir aparatı var onu taktığınızda sabit kalıyor fiyatına göre çok kullanışlı gibi duruyor bakalım :)

Ozgee11 ne çok kalın nede çok ince ideal. İnce bir süngeri var içinde ama evet alıcam kendi süngeriyle kullanılacak kadar kalın değil

Ozgee11 Ben yaptırmaya verdim babynest cok da memnun kaldım canım tavsiye ederim :)