Saribebek Hanımlar gebelik belirtilerinde sıcak basma diyor hamileliğini öğrenmeden önce üşüyen yok muydu
baharcpt Saribebek Vücut ateşlendiği için üşüme geliyor zaten. Bende öyle olmuştu. Vücudum yanıyor ama ben donuyordum.
Valsss Saribebek adet belirtiside oyle sabahlari yada bazi anlar bi sicak basma geliyor ama banada ara ara geliyo gebelikte sicak basiyo
Cigdemveminik Saribebek ben hamileliğimin ilk haftalarında deli gbi üşüyordm peteğin yanında battaniye altında oturdğum halde titrediğim oluyordu herkesn gebeliğe karşı vücudunun verdiği tepki aynı değil
Siibeell Ya net öncesini hatırlamıyorum şuan 8 haftalıgım ama ara ara içim donuyo o kadar üşüme geliyo bi anda
Saribebek baharcpt negatif görecem diye korkuyorum 😔 daha önce 10 gün geçtikmişti yine negatif olacak diye düşünmüyorum bir kaç gün
baharcpt Saribebek Bende öyle 3 gün geçti test yapmamıştım umutsuzluktan. Ama hissetmiştim sonra hemen test alıp yaptım sonuç pozitif çıktı. Sende hissedersin ger zamankinden farklı bişeyler olmalı