Deryayaman Kızlar merhaba bugun kızıma alışverıs yaptık yenı dogan için yalnız aldıklarımı kaç derece yıkamalıyım sizce birde coraplar eldıvenler iç içe bişey olmaz degıl mi bitkısel deterjanınıda aldım
Suheyla19A Deryayaman yumuşatıcı kullanmadim bende sadece dogal granul sabun aldim onunla yikadim 30 dk da 30 derecede
Nil35-5 Deryayaman uni baby. Bebekler için hassas. Özel. Yumuşatıcı. Pudra gibi kokuyo zaten. 30 derecede bende bitkisel sabunla yıkadm. Bişey olmaz 😍
MelikeAkin Deryayaman bebek kiyafetleri icin bebek deterjani var onlardan almalisin kesinlikle bide her kiyafetin ayri yikama derecesi var bide camasr makinennde bebek prgrami vardi mutlaka
snil Deryayaman Yumuşatıcı yıkamadan sonra son suda çamaşıra geçtiği için, içindeki parfüm ve maddelerden dolayı tavsiye edilmiyor. Alerji yapma riski de varmış. Ben en azından ilk aylarında kullanmayı düşünmüyorum ama kullananlar da var
lleyla4545 30 derece ideal çünkü hiç kullanilmayan kıyafetler leke falan olmadığı için yikanabilir ben yumuşatıcı da kullandım ek durulama yaptım ekstra
begumseker Deryayaman ben Hepsini 30 derecede kısa programda çevirdim. Deterjan da konsantresi yoğun olduğundan 2 kez durulama yaptırdım. Yumuşatıcı zaten kullanmadım.
Davetsizmercimek 1 saat felan çok . Yoğun bi kiri yokkk zaten.. ilk oğlumda renklileri beyazları ayırıp 30 derecelik programda 30 dakika uni baby deterjan ile yıkadım. Tertemiz oldu. 😊
bilgihamile Deryayaman Dalan zeytinyagli granul deterjan ile yikadim. Elbiselerin hepsinin ic dis etiketlerini cikarttim. Ve ters cevirdim. 30 derecede kisa programla yikadim. Renklerine ayirarak bide. Beyaz koyu ve renkli olarak. Bide dalin yumusatici kullandim cok cok az.
bilgihamile Deryayaman Evet cok guzel onude cok onerdiler ama ben aldiktan sonra genelde o nedenle ikinci tercihim baby me olucak insalah