sibeell24 Merhaba kizlar çatlaklar için hangi ürünü kullanıyorsunuz hangi ayda başlamak gerekli dur? 🌸
Pilatescadisi sibeell24 ben mustela ve bio oili set olarak her gün kullanıyorum çok memnunum 🙏🏾 Sabah mustela gece bio oil
Ozgee11 sibeell24 fakat az evvel öğrendim ki bio oilin içeriği temiz değilmiş. Mühendisin oğlu sayfasından bakabilirsiniz. Ben iade edicem çok moralim bozuldu
Aslan233667 Ozgee11 bende bio-oil yağı kullanıyorum. ondan midir bilmiyorum ama faydasını gördüm. Karnimda hiiiccc yok. Artik son 15 günümdeyim. Sadece göğüs altimda çizikler var bide karnımın kenarında sol tarafta başladı. Onuda 20 kilo aldim biraz ona bağlıyorum. Bide genetik olabilir bu çatlak işleri. Ablamin komple vucudu çatladı. Ben biraz daha iyiyim ona bakarak
tugce67-67 Ozgee11 ay hindistan cevizi yağı sürdükten sonra leş gibi koku yapıyor , o kadar para verip aldım pişmanım , kendim bile rahatsız oldum o kokudan sürünce , ilk baştaki mis gibi kokusuna aldanmayın😂
Pilatescadisi sibeell24 ben 3. Aydan itibaren başladım önlem amaçlı, şimdi 21. Haftamdayım henüz iyi gidiyor bakalım
artis_sevim sibeell24 ben hindistan cevizi yagı ve mustelanin hamileler icin catlak yagini kullaniyorum basen bolgesi gogus karin masaj yaparak kullanılması gerekiyormuş doktorum oyle soylemisti hatta kolun ust bolgesine de nolur nolmaz diye surebilirsin demisti🤪☺️ Ben 7. Ayimdan itibaren kullanmaya basladim karnim o zaman belirginlesmeye baslayinca acikcasi🤷🏻♀️ Su ana kadar 39. Haftama geldim cok sukur hic çatlağım olmadi ama genetikte olabilir tabi bilemiyorum☺️
Zeyynep87 Merhabalar. Ben 18. Haftamda mustelaya başladım. 20. Haftadayım nemlendirmesi ve okuduğum yorumlar gayet güzel arkadaşlar bilginize 😊
Edizim06 sibeell24 ben mustela krem ve hındıstan cevızı yağı kullanıyorum canım hamıle olduğumu öğrendıgımden berı günde ıkı defa mustela gün ortası yağ ıle nemlendıyorum
Meralll59 sibeell24 ben öğrendiğimde itibaren ilk 2 ay bebek yağı sonrasında hindistan cevizi yağı kullandım.33.haftamdayım hiç çatlağım yok 👍😁
NurseB sibeell24 hindistan cevizi yağı sarı kantaron yağı ve bebe yağı kullanıyorum :) 12 de başladım 😁