İkinci gebeliğim..tedaviyle gebe kaldım gebeliğim iyi geçti diyebilirim. Bebeğim sürekli iki hafta gerilik yaşadı . 38. Haftaya girdiğimde hafif belirtiler yaşadım. Bel ve kasık ağrılarım vardı ama beni yormuyordu . Bu arada 36.haftada bebeğim yerleşmişti sadece doğumu bekliyorduk doktorumla birlikte🥰🥰. Doktoruma binlerce kez teşekkür edebilirim iki bacağımda komple ve vajinada salkım gibi varislerim olduğu için beni başka doktora bırakmak istemedi doğumunu mesai saatlerine getirmeye çalışacağım diyordu ve öyle de oldu. Bir gece öncesinden bıçak saplanması gibi ağrı hissettim ve cuma sabahı kontrolüme gittim doktorum artık muayene edelim dedi ve 4cm açıklık olduğunu söyledi bu akşam doğurtacağım seni dedi 😅 eşimle şok olduk ve eve geldim ,nişanım geldi. Eşyalarımı toplayıp hastaneye 2 buçuk gibi yatış yaptım hemen suni sancı verdiler akşam 5 e doğru sancılarım ve açılmam hızlı şekilde artmaya başladı ama dayanabiliyordum ta ki ebeler beni çatala alana kadar ..suyumu patlattılar ama varislerim çok zorladı çok şişti ağrıdan duramadım bir yandan iğne yapıp bir yandan bebeği kontrol etmeye çalıştılar.Detaylara girip uzun uzun yazmak istemiyorum 😐 O bir saat ölüm gibiydi doktorum ve ebeler beni güzel ve sabırlı şekilde yönlendirmeseydi durum çok farklı olabilirdi. Doktorum besmele çekti ve anca 5. Ikınmamla birlikte küçücük bebeğim dünyaya geldi. 2800 kilosu ama çokkk küçük. Çok çok zorlu süreçti ama şükürler olsun kızımda ben de çok iyiyiz. Dikişlerim var ama hiç ağrım yok . Sütüm gelmiyor hem sağıp hem emzirmeye çalışıyorum kanallarım açılsın diye inşallah bu durumu da aşacağız.
**** Herkese hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın ,huzur mutluluk sağlık diliyorum ..🌸🥰🧿🧿