drn5410 Esrayalciin olabilir 🤭 belkide biraz çıkmıştır uzun zamandır görüşemeyince daha çabuk fark ediliyor ya 🤭
spiker_anne drn5410 o haftalarda benim gaz şişkinliği vardi haliyle gobegim kocamandi bende hic caktirmiyordum 😂 15 ten sonra ama belirginleşti tam bebek olduğu 20 den sonra anlaşıldı birde benimki erkek yanlarim bomboş önümde futbol topu var sanki şuan 😂😂
Hilaluur01 Ecrinbzkrt benimde hiç göbeğim yoktu o dönemlerde 6. Ayın bitince çıkmaya başlıyor genelde 😊
drn5410 Simya iyiymiş 🤭 benimde alt karnım değil ama göbeğim sanırım ya kilodan diye inanmaya başladım
Kedili_Anne 18 haftalığız ama 12’de daha çoktu :) sanırım gaz şişkinliği oluyor. O sonradan sönmeye başlıyor. Kimse anlamaz şu anda hamile olduğumu. Galiba 25 ten sonra coşuyor karınlar :)
Simya drn5410 aslında benm alt karnım hafiften hep vardı bi 36 beden olarak normal zamanda hamile misin diye soram cok olurdu şimdi hamileyim kimse sormuyo cnkü biraz zayıfladım 4 kilo verdim ona bağlıyorım bende
tugce67-67 drn5410 valla sabah o kadar olmuyorda şişkinlikle akşama kadar karpuz kadar oluyor😂bebek değil şişlik kabullendim😂
zelis63 drn5410 25. Haftamda çıkmaya başladı şimdi 30 oldum artk belli ediyor biraz hamile oldugum hala çok değil
Melisdalli Bebeğin cinsiyetine göre de değişkenlik gösterebiliyor. Mesela benim kısmetse oğlum olacak. Erkek çocukta daha sivri olur karın. Benim göbeğim 15. Haftada tam olarak belli olmaya başladı