busra-mutluanne1 Omerinzevcesi oy rabbim bi daha yaşatmasın inşallah bizde sivastayız bizde ev sahibi yüzünden sivasın ayazında evden olduk🤦🏻♀️ Bugün yerleştik şükür inşallah tayin çıkana kadar bu son taşınmamız olur 😀
Omerinzevcesi busra-mutluanne1 aminn Allah razı olsun canım 🥰 İnsafsız pislikler ya Sivas'ta buz gibidir şimdi Allah yardımcınız olsun 🥰
4294 busra-mutluanne1 saol canım Allah senin de yardımcın olsun 🙋♀️kolaylıkla atlatırız bu süreçleri inşallah 🤲
busra-mutluanne1 Omerinzevcesi amiin aynen biz taşındık diğer gün kar yağdı tam vaktinde çıkmışız allahın işi vardır bi hayır napalım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 😊
aslierbrg busra-mutluanne1 doğum yaptım ben 🙈 Aynen öyle Allah yardım ediyor 🙏🏼 Allahım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin
Aselannesi_85 SedaveSusam ayy bende koca ile beraber çamaşır makinasını aşağıya indirdim🤭 4 haftalık hamileymişim 🤭🤭
KukyFurMama busra-mutluanne1 hamileyken ev bulsak olacaktı ama bulamadık zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz eşimle iş dolayısıyla 😢 doğumdan birkaç hafta sonra olacak karnım burnumda koli koli bıktım 😣 son haftalardayız bakalım ne olacak
busra-mutluanne1 KukyFurMama allah yardımcınız olsun canım benim tez vakitte rahata erersiniz inşallah stres yapmamaya çalışın lütfen allah bi şekil yolumuzu çiziyoda biz kendimizi üzüyoruz sadece inanın🙏🏻