Sueda29 Kızlar 22+3 üm bebeğimn tekmelerini hep aşağılarda hissediorm bu normalmi ilk gebelğm o yüzden herşeyden şüphelenir olmaya başladm
Seyma_Eren Sueda29 canım bende 22+1 im. Ben genelde göbekte hissediyorum sağ sol tarafta ama nadiren aşağılarda da hissediyorum. Bir sıkıntı yoktur bence kontrole gittiğinde doktoruna da danışırsın
masalsii Sueda29 21. Haftadayım bende sürekli aşağıda hissediyorum baya aşağıya dogru vuruyor çok nadir birkaç kez göbegime yakın yerlerde hissettim şimdiye kadar
Mom2892 Sueda29 ben 26 hafta daha yeni yeni göbek hizamda hissediyorum. bebiş aşağıda tutunmuştur normal bir durum dediler bana :)
Gizem3410 27+5 gayet normal birde duruşu makat gelişliyse yani ayaklar aşşadaysa benım gibi cok ffazla aşşada hissedersin ben doğuruyorum sanıyorum tekmeleyince 🙄
Mom2892 Gizem3410 ben de 27.haftaya giricem hafiften yukarı çıkma var artık ama bebek karnımdan daha içeri girdi sanki. böyle birşey hissettiniz mi hiç? karnım küçüldü🤷♀️
Sueda29 Mom2892 bn bikaç sefer göbeğimin oralarda hissettm ama hep tekmeleri aşagılarda .bi problemimde yok ama endişe ediom bazen
Ozgesn Sueda29 merhaba bende 22+5 bazen asada bazen solda yada sağda ama çoğu zaman göbek deliğimin hizasında hissediyorum baya hareketli oğluşum cok şükür 🙏🥰