Filiznalbant Mstfaslhn1234 bence civile gidin orası daha uygun. Ben bütün alışverişimi e bebekten yapmıştım ama pişman oldum aradığım çoğu şeyi bulamamıştım ama civilde hepsi varmış. Şuan e bebek indirimde sanırım ama civilden ben çok memnunum. Tercih sizin yinede
Alpase Mstfaslhn1234 ben kizimi ebebekten giydiriyorum gayet güzel ve su aralar büyük indirim var ben çok şey sipariş ettim
Bahar1 Mstfaslhn1234 ben bebek arabası aldım baby plus kendi markası ve 2 arkadaşım kullanıyordu çok memnunlardı onlar birde bebek zibini 5tl düşmüştü 5 al 4 o de kampanyası vardı ondan aldm
Hayriyeee Dün gittim çok güzel şeyler var malları çok kaliteli 16 haftalık hamiş olduğum için biraz erken olduğunu düşündüm ve almadım ama tekstil ürünlerini oradan almayı düşünüyorum 🤗
Mstfaslhn1234 Hayriyeee ben bebek bezi falan almayı düşünüyorum deterjan falan benim oturduğum yerde civilde yok e bebek de bende o yüzden netden bakıcam
Nurcan126 Mazası varsa oraya git bn netden yaptm alışveriş ups ile gönderdiler baya zaman sürüyor gelmesi😈
Serap0733 Bde sadece tekstılde indiirim varmış ben tekstıl kısmını hallettıgım için oraya hiç bakmadım
Filiznalbant Mstfaslhn1234 benim oturduğum yerde e bebek var hemde 2 tane. O yüzden ben oraya gitmiştim. Civile mesafe biraz var metrobüsle 4 durak falan. Sonradan görmüştüm civili ama iş işten geçmişti. İnternetten bakabilirsiniz.
04052016mh Mstfaslhn1234 vala benim de oturduğum yerde yok uygulamalarını indirdim e bebek ve Civilin daha önce ablalarım sürekli aldıkları için yiğenlerime biliyorum ürünlerini bende internetten sipariş vericem biraz büyümesini bekliyorum ama uygulamalarda sürekli geziyorum favorilere ekliyorum 😊
kbrakuru Tredyolda ebebek indirimleri oluyor tekstil ürünlerinin çoğunu ben ordan aldım 45 ₺ olan şey 20 ₺ düşüyor çok şey aldın bu şekilde şimdide deterjan alıcam
Filiznalbant Serap0733 evet gerçekten çok güzel malları var. Keşke en başta görseymişim. Uzun kollu zıbın çok aradım e bebekte falan gelen bitiyo dendi bi türlü alamamıştım. Civile gittik nedense orda her daim var biteni yeniliyolar hemen ve kumaşları da çok güzel
Yel282828 Ben bu haftaiçi gitmiştim e bebeke 10lu hastane çıkışı indirimdeydi aldım bitane ve zibinlar indirimdeydi 5li alımda aldım
Serap0733 Filiznalbant gerçekten öyle ben kalanlarımı civilden alcam kıyafetleri de çok kaliteli cidden üzülme bundan sonra civilden alırsın minnoşlar daha uffacık olcaklar:)
Mstfaslhn1234 04052016mh aynı bnde sepete ekliyorum ordan bakıyorum kıyafetleri tamam sadece bez ve deterjan alıcam