Yenianneadayi2208 Alparslan0210 Ben ilk başta ağızdan aldım.Ama çok fazla yan etkisini yaşayınca doktorumla paylaştım durumu ve sabah akşam fitil olarak kullandım canım.Hem daha etkiliymiş o şekilde hemdr yan etkilerini yaşamıyorsun.
Deletedmom137 Alparslan0210 sabah akşam fitil olarak kullanıyordum daha etkili sadece fazla akıntısı oluyor
2cocukluana_ Alparslan0210 gece yatarken yapıyordum tuvalete gitmemeye çalışıyordm sabaha kadar kalıyordu gündüzleri kullanmiyordm sürekli ayakta olduğum için hiç etki etmiyorms gibi geliyordu akıp gidiyordu cunku
Glcnazz10 Alparslan0210 ben kullanıyorum ama hiç fitil olarak kullanamadim ağızdan alıyorum günde 3 defa uyku yapıyor baş dönmesi falan bununda yan etkisi normal dinlenip yatman icin o yan etki canım yne ben alştm ilk baslarda daha kötü olyodum simdi uyku yapiyor yatiyorum napiyim zaten doktor hep yatcan dedi
Duamucizem Yenianneadayi2208 fitil de de dışarı çıkıyor yarısi sanki etki etmiyor gbi grliyor çıkınca peki vajinal kullanınca kaç saat yatıyorsun sabah mesela gece hadi yapip yatıyorum sabah 9 gbi koyuyorum bia saat uzanıyorum sonra yarışı geliyor sanki
Yenianneadayi2208 Duamucizem fitil koyunca sabahları 1 saat yatıyordum ve popomun altına da yastık koyuyordum ki fitil eridikçe içeri aksın diye.Zaten ihtiyacı olduğu kadarını içine alıyor fazlasını da dışarı atıyor.Gece de uyumadan önce atıyordum sabaha kadar wc ye gitmemeye çalışıyordum.İnanın ağızdan aldığınızdan çok daha fazla etkisini görürsünüz
Yenianneadayi2208 Alparslan0210 Sarhoş gibi oluyordum ilacı içince.Sürekli bir uyku hali, sersemlik..
Sedef123_ Ben de 27 haftalığım fakat bebek 2 hafta önden gidiyor. Önlem için verdi bana da ama emin olamadım kullansam mı bilemedim çok fazla yan etkisi olduğu yazıyor. Size de böyle önlem olması açısından verdi mi hiç doktorunuz?
Yenianneadayi2208 Sedef123_ Eğer doktorunuz verdiyse kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.Benimde aşırı kanamam vardı.Progestan kullandıktan sonra azaldı ve zamanla dinlenerek falan tamamen kurtuldum kanama olayından.En büyük yan etkisi insanda sersem hali yaratması..Endişeniz varsa doktorunuzla paylaşın ama kullanmamazlık yapmayın.Sonuçta herşey bebeğiniz için 🌸
Esra2580 Yenianneadayi2208 kaç haftalık ilken kanamanız vardı bende şuan kullanıyorum kanamam olduğu için 10 haftalığım
Glcnazz10 Alparslan0210 kanamam vardı o yüzden verdi 3 hafta oldu geceli kanama çok şükür ama halen tehlikem devam ediyor
Yenianneadayi2208 Esra2580 5-6. Haftalarda başladı kanamam ve o zaman başladım progestana..Taa ki 14-15. Haftama kadar da sürdü.