Gigy Deletedmom386 çalışıyorum bı yandan,Allah razı olsun valla hepimiz inşallah sağlıkla geçirelim hamileliği ve doğumu 🙏🥰
Baloglum93 Valla yardımcı oluyor cam siler ev süpürür siler bazen yemek yapar Allah razı olsun gerçekten eşimden memnunum
Akdenizbebisi Eşim evlendigimizden beri yapıyor 7. Ayımıza giricez zaten 23 haftalık hamileyim yap dersem yapıyor ilk başlarda mutfağı temiz yapamıyordu şimdi baya temiz yapıyor yemek yapar evi süpürür sofrayı kurar toplar kıyafetleri asar vs 😅
nursan1 CeyCeyim_23 çok yardımcı olur başlarda mutfağa giremezdim bulaşık yıkar makineye dizerdi kahvaltımı önüme kadar getirirdi 5 ay kustum ben ve öğle vakitleri eve gelir dışarıdan bir şeyler alır zorla yedirmeye çalışırdı. Evi hep o süpürür silerdi. Ama doğum yaklaşıyor doktorum hareket et yürü diyor ben artık ayaklandım evi süpürüyorum mutfağı temizliyorum Allah razı olsun çokk yardımını gördüm şu an ağırlaşmışım diye yine yapmak ister görümcelerimi eve çağırır iş yaptırmak için ben kabul etmem artık hareket etmem gerekiyor ben yaparım diyorum😊
Burciny Serenty benim adam için her şey çok basit oooo attı mı mangal da kül bırakmaz gel gör ki senin dediğin gibi çorba yapamaz 🤣😬🔫
Burciny Serenty şimdi sana yaptıklarını anlatıp da kocama nazar değdirmek istemiyorum 🤣zaten sadece çay demler onu dA Allah muhafaza yapmaz
Elisakerem Çoğunuz belliki yeni evlisiniz ve ilk gebeliginiz Masallah kocalariniza benimki de ilkinde yapıyordu ama 8 yıllık evli ve ikinci olunca adam sana her şeyi başarırsın gözüyle bakiyor😂 bide 6 yaşında kızım var birinin isteği bitse diğeri başlıyor 😂
hmyrmom Elisakerem evlendiği gece hamile kalanlardanım 3 aylık evli ve 3 aylık hamileyim ama eşim asla yukarıda okuduklarımdan değil asla bişeye elini sürmez iki gün evi süpürmedim temizlik yapayım dediğimde evin temizlenmesi gerektiğini anca fark ettin yani die laf da sokar. Yeniyle eskiyle alakası olduğunu sanmıyorum annem ve babam 36 yıllık evliler ama annem evi süpürür babam arkasından silerdi ben böyle büyüdüm böyle gördüm eşime hayret ediyorum ama başa gelen çekilir 🤷🏻♀️😁
hmyrmom Burciny hahhahahhahahaha ay allah sizi iyi etsin güldürdünüz bu saatte 🤣 aynısından bende de var şaşkın ördekler yaaaaa 😁😁