Selfatmanur CeyCeyim_23 allah gerçekten razı olsun hamile olmadan önce de yapiyo du hala da yapiyo 🙈Sağ olsun yemeği bile gelir benimle berbaer hazirlar
Okyanus54 198723 he aynı kafadan boşver yapma diyor o zmn evi kıl tüy toz gotursun diyorum neresi kirli diyor ah bizim gözümüzden baksalar eve bi 😕
198723 Okyanus54 mutfağın dolaplarını siliyorum bugün diyo ki benim ki kim gelip bakıyo kirlenmiş diye sanki ben millet için yapıyom
M_agayeva CeyCeyim_23 hamileıikden öncədən bilə yardım edərdi simdide cok yardim ediyor allah razı olsun evi sil supur toz al yemek tapmaq hər seye yardımçı olur allah razı olsun ondan pazarlari evdə oluyor bir tək erken kalkar benden önce kahvaltiyi hazirlar bəni uyandirir bu hamilə kalmadan öncədən boyleydi
Sznarslan CeyCeyim_23 gölge etmesin başka ihsan istemem😂😂😂😂.sözde yardım ediyorken daha iş çıkarıyor bana.Ben hiç istemiyorum. Dağıtıp pisletmesin yeter.geçen ağrım vardı.sözde çay doldurmuş hep kendine.bulaşık makinasını mahvetmiş.çay damlatmış doldururken kapak olduğu gibi leke olmuş aşağı kadar. Dolaptan kıyafet çıkarmış alttan almış üsttekiler olduğu gibi devrilmiş.kedi köpek dövüşmüş dolabın içinde sanarsın.
04052016mh CeyCeyim_23 yemek temizlik falan olmuyor ama uykuda sürekli beni kontrol ediyor doktor hata olmaman gerek hata olursan zor atlatırsın dedi diye heralde üstümü açıyormuşum ona bakıyor Bel ağrısıyla uyanıyorum yada karın kalkıyor masaj yapıyor ilaç veriyor oda benimle uyumuyor sabah işe gidecek olmasına ragmen Allah razı olsun 😊
Gigy Evin tüm işleri onda ,silme süpürme toz alma ,çamaşırları asar katlar ,yemek yapıyorum o da azcik dolasiyim diye ,biraz riskli gidiyor sürecim,normalde de yapar Eşim zaten 🙏
Deletedmom386 Gigy nasıl ya maşallah 😂 riskli bir hamilesiniz Allah yardım etsin size. Ama bazı kocalar bilsede çok yararı dokunmuyor çalışmaktan benimki kendini eve zor atıyor mesela 😒
baharcpt CeyCeyim_23 Mutfağı topluyorum kızıyor. Çamaşır sepetine dokunsam kızıyor. Bir iş yapıcak olsam kızıyor. Sorun şu ki kendide yapmıyor 😂 Ee kim yapıcak bu işleri oldu bırakıyımda evi ... götürsün 😂😂
Rahimeali CeyCeyim_23 işi dolayısıyla yanimda olamadı cogunlukla ama olduğunda her işime yardımcı oldu ve psikolojik olarak hep yanımdaymış gibi hissettirdi Allah ondan razı olsun 🤲❤
Serenty MzyynSrctn SedaSevval10 ay bugün benimki evi silecek bağırıyor bana banyodan hangi deterjani dokeyim.biraz da ağrım vardı cemkirdim dedim iki yıl oldu hala soruyorsun.ogrenme gerçekleşmiyor malesef
MzyynSrctn Serenty 😂😂 ben çemkirsem kıyameti koparır hem dışarda çalışıyorum eve geliyorum yapıyorum bide sen çemkiriyon diye 1 hafta küslük ilan eder 😂😂 ben sessizce içimden saydırıp yanına gidince a burda aşkım bak bu falan diyorum 😂😂😂
Burciny Serenty geçen gün odada çay içtik tepside boşlar kaldı aldı eline tepsiyi ben bunu ne yapayım diyo dedim ki ne tutuyorsun elinde aç camı atıver sokağa ne yapacaksın bulaşık makinesine koy sarışın da değil ama ruhu sarışın galiba
Nur24 SedaSevval10 😂😂 ya cok guldum bizimkide bir gun eve süpürge atti full zormuş felan die sizlandi ertesi gün ne döktün sen bu eve toz var hepp die 😂 çok temiz yaptığını düşünüyor 😁
Serenty Nur24 bı gün anneme anlatıyorum.iste yapıyor ama yalap sap yarım saatte evi silip süpüruyor diye.bunu da duymuş eşim sen benim yaptığım işi beğenmiyor musun diye ne tripler attı.sonra dedim aşkım nazar değmesin diye öyle anlatıyorum.😁😁adettendir iyi yapiyor denmezzz
Birkucukkelebek Benim de eşim öğrendiği ilk günden itibaren her şeye yardım etmeye, hatta kendisi yapmaya başlamıştı. Sonra baktı ki olmayacak eve yardımcı aldı ama kader işte. 5 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. en çok da onun o hevesli halleri aklıma geldikçe üzülüyorum. Eş çok önemli gerçekten. Allah her şeyin hayırlısını versin
Serenty MzyynSrctn normal de ben de ses etmiyorum ne yapsa olmuş derim ama yatakta uzanıyorum anlamadığım şekilde karnım ağrıyor bı halsizlik var.habire bir şey soruyor.en sonunda sinirlendim.sonra tek tek deterjanları anlattım ama biliyorum bı dahakine yine soracak 😓
Valsss CeyCeyim_23 temizlik konusunda falan degil de yardim ediyo yine birsey istedigim zaman🙈8 haftaligim aseriyorum dedim😂😂kofteci yusuftan yazin kemalpasa yemistik onu cekti canim soyledim uzak dedi sonra baktim kapida🥰
Mehricik 29 haftaligim erken dogum ruskim var yatah rejimi dedi doktor gotur annemde kalayim dedim goturmedi ben bakarim diye simdi de cayini bile bana suzduruyor . Is yapmasinj beklemek salaklik olur her sey kendime kaldi
Serenty Burciny 😂😂😂ayy sarışın demene çok güldüm.ay çok aliklar yaaa.diyorum ki bende bugün eşime iki yıl oldu evliyiz neden öğrenme gerçekleşmiyor niye ogrenmiyorsun.yemek yaparken de öyle bı keresinde çok hastaydım bı çorba yap dedim.diyolag şu şekilde Ne yapayım Ne istiyorsan.ne kolayına geliyor ise onu yap Bilmiyorum ne yapayım Şehriye çorbası yap Nasıl yapayım ......şöyle yap Ne kadar yağ koycam,ne kadar su koycam....? En sonunda çıldırdım sorma bana aç netden bak yap dedim.😵
hmyrmom Burciny hahhahahhahahaha ay allah sizi iyi etsin güldürdünüz bu saatte 🤣 aynısından bende de var şaşkın ördekler yaaaaa 😁😁