Hasretimm Hala ne adet ne bisey anlamadim haftaya tekrar kan istedi doktor artik yoruldum dusunmekten :(
Aysell1 Hasretimm kist olabilirmi canim benimde oyleydi 4cm kist var dedi doktorum ilacla adetim geldi
Erkanpasam Hasretimm benim 10 gun oldu hala ne adet ne hamilelik belirtisi gecikmenin d4 gunu kan verdim neg 9 gunu idrar test gene neg bilyom artik ne dusunmem gerektigini
BusraDevlet83 Hasretimm Canım, bu durumunu tetikleyen şey stres. Hamile değilsem neden olmuyorum diye düşününce, gerçekten olmuyorsun. Biraz rahatla ve gevşe. Bazı uğraşlar bul. Gez toz.. kafa sakinken herşey çorap söküğü gibi gelir.
Hasretimm Aysell1 valla alttan bakti ama kist falan bisey yok bakalim tekrar kan aldircam ve toroid e bakilmasini istedi
Hasretimm Erkanpasam valla ayni durumdayim spora basladim cunku kilo aldim adet olmadigim icin yani sikinti yapiyroum
Hasretimm BusraDevlet83 yaa canim ne guzel bu ay hepten aklimdan cikmisti inanki cocuk meselesi hatta iliskiye girerken affedersin hicbonu dusunerek yapmadik cok rahattik ama inadina bu idrar testi positif cikti kan negatif ve gelmeyen adettt cikti nasil dusunmimm valla kafayi yicem
BusraDevlet83 Hasretimm Haklisiniz haklısıniz ama işte stres de bu işin en lanet belası. Bu da sizi olumsuz etkiler. Siz yine de güçlü olun.