deletedmom259 Merhaba kızlar, 28+1 günlük bebeğin kilosu ortalama ne kadar olmakı? Birde boyu kaç cm oluyor
arzu_glyprk deletedmom259 selam canım ben 28+3 bebeğim 1350 gram olmuş doktor çok iyi dedi büyük ihtimalle bu oranlarda olmalı
Eesrayldrm 27+ 2 kilosu 1150 boyu 37 cm dedi doktorum ama onde gidiyor dedi. Esim ve bende boylu ve biraz yapiliyiz dr genetik oldugunu soyledi
deletedmom259 Eesrayldrm benım ki 1.100 gr dedi. Minyon bir bebek olur deynce bi şüpheye kapıldım. Ve 37.1 cm
deletedmom259 arzu_glyprk benım ki 1.100 gr dedi. Minyon bir bebek olur deynce bi şüpheye kapıldım. Ve 37.1 cm
Anrebasum deletedmom259 Kemik yapisindab minyonluguna karar veriyorlar anladigim kadariyla. Kilosu gayet iyi; hic takilma.
Fdle Mlkdurna şuan 37+5im en son da 36+6da 3208 gram 50 cmdi canım 1200 yazacaktim 28de 1200dü 2200 yazmışım 😁
Fdle Mlkdurna ay sorma sen yazınca farkettim bende 2200 nedir öyle olsa 5 kg dogar bu çocuk dedim kendi kendime 😁😁
Fdle Mlkdurna seninki de iyi yani minyon falan değil gayet olması gereken kiloda şuan takma yani bak benim ki 3200 olmuş bile bende diyordum 2 kg bile olmadı bu çocuk ne ara kilo alıcak diyordum
Mlkdurna Fdle aynn cnm doktor normal dedi zaten hem saglıklı olsun da kilosu az olsun sorun degil kiloya fazla takılmıyorum😊
Fdle Mlkdurna aynen kesinlikle öyle sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza kilo her zaman alınır ben 25 kilo aldım mesela 😁😁
Mlkdurna Fdle yaaa çok mu almışsın ne😄 bnde 28. Haftada gittigimde 5 kilo almıştım şuan 33 haftalık oldum kaç kilo oldum bilmiyorum
Fdle Fdle çok aldım fazla hemde Allahtan boyum uzun yuvarlak bişey olmadım ama aldım yani inkar edemem kendimi hiç kısmadım herşeyi yedim amannnn dedim normal şartlarda hep kendimi frenleyen biriydim şimdi sebebim var ye gitsin dedim kendime 😁