Burcineygn Kızlar sizin bebişlerde aşırı oynayan sizi uyutmayan var mı 😁😁 💙 24 haftalık olduk bugün 17 haftadan beri maşallahımız var 😍 çok şükür kendimi bi çirkin hissetmeyen ben varm heralde sivilce sırtımda var biraz çıktı ama erkek sanırım ondan bu his 😆😆 ama biraz burnumda şişik umrumda değil 😛 oğlum iyi olsn her yerim şişsin 💙🙏🙈
Sevgiii Bende kendimi gün geçtikçe çirkin hissediyorum 🙈19+1 Kız bebeğim olacak ama kendimi cook çirkin hissediyorum
Sonay AhmetPelinKl ya ben resmen yürüyen ceset 😝 Makyaj YÖK uykusuz gecelerin bedeli mor gözler göbek desen önde gidiyor paytak paytak yürüyorum kıyafetler olmuyor 😏 Tek tesellim çok şükür şişlik YÖK ❤❤
Homozigotmutant AhmetPelinKl ben de ben deallah affetsin kendimi kadın gibi hissetmiyorum sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da geçer bu günler
Fkg İkiz kızım olacak ve herkes kız annesi çirkinleşir ama sen çok güzelsin diyorlar. Bende artık kızlarım çirkin olacak galiba diyorum 😂😂😂
Yusufaras AhmetPelinKl evet hemde ne çirkin sadece ben değil artik herkes oyle diyor herkesi gectim esim esim resmen doktora cinsiyetini öğrenmeye gittik koskoca doktora erkek deyince eminmisiniz hocam erkekte güzelleşir diyorlar kizda herkes çirkinleriyle diyorlar ve buda baya çirkinleşti diyince doktorla mal mal baka kalmıştık birbirimize ama cok sukur 39 haftalik olduk da sivilceler gitti yanaklarin al al oldu 😁😁😁
Nurarslan Arkadaslar kiz bebegim olucak oyuzden cirkinlesiyorum diye kendinizi kotu hissetmeyin bence.o birazda bizim ruh halimizle alakali.siz kendinize nasil bakarsaniz oyle gorursunuz.sayili gunler zaten hemen gelip geciyor ve insan ozluyor bile🙈Benim de kizim olucak 33haftaligiz ve aksine herkes cok guzellestigi mi soyluyor 60kilo olmusuz🙈Kiii 5yilda bu 3.sezeryanım kendini kötü hissetmesi gereken biri varsa oda benim.🙈hee elmacik kemiklerime dusen cillerim var bide.oda cok norml bnce zaten sarisinim gunes isinlarindan oluyor.dogumdan sonra hepsi gecicek🤗🤗
Asdffghjjk AhmetPelinKl bende çirkin hissediyorum kendimi ama etrafımdaki herkes güzelleştiğimi söylüyor erkek bebek güzelleştirir sende güzelleşiyosun diyolar ama psikolojik sanırım fiziksel değişimlerden psikolojimize yansıyo. Ama ne olursa olsun çirkin de olsak güzel de olsak dünyanın en güzel görüntüsünü taşıyoruz şükürler olsun♥
Yusufaras JuesiMelissa ah ah daha yeni başlıyor tam bitmesi hayirlisi ile kucağıma alınca biticek cnm😊
TugbaLafci AhmetPelinKl ben hissetmiyorum canım tam tersine şiştikçe daha tatlı daha tomtiş bişey oldum gelen giden yanaklarımı sıkıyo 🤗🤗😂
Ikinciyibekliyorum AhmetPelinKl ben nedense tam tersi ya. Ilk gebeligimde gayet normal gecti bir modlara girmedim 🙂 ama bu ikinci hamilelegimde aynaya baktıkça bakasım geliyor. Allahım nasıl guzel geliyorum kendime. Saçıma başıma kendime daha cok özen gösteriyorum. Saçlarımı ilk defa bu denli cok beğenniyorum. Bende neden böyle oldugumu anlamadim 🙂
Elifrana Çirkinlik değil de ben de kıyafet yakıştıramıyorum kendime, sanki hiç bişey bana yakışmıyormuş gibi 🙄 ama göbeğim çok geç çıktı ve eşim göbeğimin cıkmasını bekledi resmen 😂 göbeğimle mutluyum yani ben, yüzümde de kuruluk var sivilce yok çok şükür ☺
Prenslerimmm AhmetPelinKl eşim de bana iyice güZelleştin diyo ben de öyle olmadı ilk hamileliğim de de görenler güzelleşmişsin iyice diyorlar dı. Bunda da diyorlar 😊
kbrtncr AhmetPelinKl aksine 😅 çok şükür günden güne daha güzel hissediyorum sanki bebek beni güzelleştiriyor 😅😅 Belkide onun verdiği mutluluk böyle düşünmeme neden oluyor yoksa kilo aldım epey