Marryy Ayfer-melike sizin ağrılarınız yine geç başlamış. Benim 10. Haftadan sonra bel ağrılarım başladı
Kupik Ayfer-melike 23+5 haftalığım ara ara bel ağrıları çekiyorum ve gerçekten dayanılmaz oluyor doktorum bana sıcak su kompres masaj ve parol iç demişti gerçektende ise yarıyor ama sen genede doktoruna danış o daha iyi bili verecektir sana canım benim
Hatice-aydn Ayfer-melike 🤦🏻♀️🙋🏻♀️ 23+2 haftalığım 2. Hamileliğim ilk gebeliğimde bu kadar erken baslamamıştı sonlara doğru çok olmuştu bunda çok erken başladı çok iş yapmaya ve ayakta kalmaya gelmiyor kalçam ve belim çok ağrıyor karnımız büyüdükçede bu durum artıyor malesef😢
Mom46 Bel ağrısından ne oturabiliyoum ne yatabiliyorum çok illet bşy birde bu ara kasıklarıma ağrılar sancılarda giriyor dayanılmaz oluyor 😣🤦🏻♀️
Marryy Ayfer-melike ben şuan 11. Haftalığım ve bel ağrılarım oluyor. Bebek büyüdükçe ağrı artıyor sanırım
Mekamu Benim de çok fazla belim ağrıyor, oturamıyorum hiç. Doktor sadece normal dedi. Masaj yapabilirsiniz o bölgelere dedi o kadar 😂 ilaç yok dedi
Aysaydyal 14 haftalığım benimde sağ kalçamda oldu geçen hafta yürüyemedim sağ bacağım çekiyordu doktora gittim hemen normal olduğunu söyledi ve magnezyuma başlattı şuan rahatım rahim büyüdükçe sinirlere baskı yapıyormuş