Asd92 Kızlar merhaba Bu hastanede doğum yapanlrınız vardır illaki. Doğum paketi içinde fotoğrafçı da var ya hani nasıl fotoğrafları iyi mi? Albüm yapıyor mu yoksa sadece çekiyor mu çekiyorsa kaç tane çekiyor? Lütfen yanıtlar mısınız?
Hira17 Asd92 ben de nasipse çekirgede yapıcam konuştuğum ve öğrendiğim kadarıyla 5 poz yıkanmış olarak veriliyor diğer çekilenler de flaşh da verilecek sanırım
Asd92 Hira17 görüşmüştük canm aralıkta 2000 dedi normal için 2250 de sezeryan dediler yılbaşından sonrada değişmez demişlerdi en son siz gördünüz mü peki
Hira17 Asd92 bizim değişmiş fiyatlar canım çekirgedekinde henüz görüşmedim ama duyduğum kadarı ile 3.000 normal 3.600 sezeryan +400 epidural
zeyzey36 Asd92 arkadaşlar dikkat edin ama herşey dahil diyorlarmış hastane çıkışı 2 bin organizatör için ek ücret alıyorlarmış. bende hep şikayetler de okudum bunları çok dikkat edin siz doğumdayken o heyecanla eşinize getirip kağıt imzalatıyorlarmış herşeyi en başında konuşun
hemsireanaa zeyzey36 benim kuzenim yazın doğum gaptı orda doğumdan önce konuşmuştu herşeyi ama farklı ek bi ücret ödemedi yani