Ilknur_emin Blackmom canım doktoruna danış bendede hiçbiri fayda etmemişti doktorum ilaç verdi onunla atlattim ve artık oturamiyordum😘
ycllksa Blackmom canım aç karnına meyve yiyorum , bolca su içiyorum , hı bide kayısı içi yediğim an tuvalet başındayım. Bir de şey var acve hurması varya onu yiyip çekirdeğini yuttuğun an hemen şifa oluyor inşallah
Snmgks Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Bende 20 haftalık gebeyim kabızlık problemi yaşadım aç karnına 4 tane kuru kayısı yedikten sonra koca bir su bardağı ılık suyu içtim yarım saate etki etti umarım bir an önce geçer
Merveozyilmaz Blackmom ben genel olarak hep kabızlıkla mücadele eden biriyim anal fissürden ameliyat bile oldum malesef biraz psikolojik Bi durum ikinci beyin deniliyor bağırsak için zaten. Herkese etki eden şeyler farklı denemediğim doğal yöntem kalmadı ama olmayınca olmuyor. Pırasa yemeğini Bi dene derim ama 8 gün uzun Bi süre artık ilaç veya lavmanlık Bi durum sanki 🤨 çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Duyguslabebegi Blackmom dupalac diye bir şurup var onu kullan bende hamileyim dr yazdı. Ben sürekli kabızım 😔
Semcan Blackmom magnesie calcinee toz halinde su ile karıştırılarak içiliyor. Bu aynı zamanda hamilelikte kramplar içinde kullanılması gereken bir magnezyum takviyesi. Dr verdi. Düzenli kullandığın anda etkisini görebilirsiniz. Dr niz ile konuşup alabilirsiniz