YelizA Çok miniktir henüz Belli belirsiz var gibi🙏🙏🙏 hadi inşAllah Kan verin birkaç gün bekleyip bence birşey olmazsa oara. dua edicem bende 🤲🤲🤲haber verin bizede lütfen hayırlı haberler ile gelin inşAllah 🙏🙏🙏
Susamcik01 YelizA amin inşallah dayanamam ben gene de bugün kan vericem gibi duruyor ❤️ Mutlaka haber vericem allah bin kere razı olsun ❤️
UraSsmom Susamcik01 Biraz geçsin bakalım bide öyle yap yani olmasa hiç çizgi çıkmaz belki çok küçüktür VS ben 5 gün geçtiğinde yapmıştım
ffckizannesi Bende silikte olsa görüyorum ben senin yernde olsam bir dakika duramaz gidee kan verirdim. Allah gönlüne gore versin z haberdar et ins
Ecmelbeyza Susamcik01 bu testi tam da gözünden anladım 😐çok canımı sıktı bunlar bu Ay aynı böyleydi kurudu dahada netti sonrası 😔malum
Pcoslubiranne Susamcik01 bazi testler henuz islakken yani idrar henuz yeni dagiliyorken böyle cizgi cikarir cizgi idrar tam dagilana kadar kayar kuruyunca da silinir.Gebelik cizgisi durdukca kaybolmaz aksine belirir.Oglum 16 aylik hala duruyor ogrendigim test kirmizi sekilde.Insallah vardir tabi.Test alirken 1 den fazla alin ki boyle durumlarda teklarlayabilesiniz.
Astunazmn Susamcik01 bnmde cok agrim var sol kasigimda belimden bacaklarım a agri vuruyor hastayim bide bogazim aciyor