asyagibi Hanımlar bebeğim erkenden diş çıkarmaya başladı ishal ateş var sabah beri yeni uyudu sürekli mızılıyor. öğlen fitil vermiştim şimdi bir daha vermek istemiyorum 37.9 - 38.5 derece arasında inip çıkıyor ılık havluyla siliyorum başka ne yapabilirim nasıl düşürüyorsunuz bebeğinizin ateşini? Hastaneye gidemiyorum çünkü yurt dışında hafta sonu hastaneler kapalı 🤦🏻♀️
ebusss07 asyagibi canım şu ana kadar ilaç kullanmadıysa dr danışmadan ilaç verme ç. Hastaneler 40a kadar ateş kabul etmiyor diş döneminde yüksek ateş sürekli mi inip çıkıyor mu ? İnce giydir hala düşmüyorsa ılık duşa sok çıkart . Bir de önerim fitile alıştırma fitile alışınca her ateşli durumda fitil isteyebilir. Bir de 6aydan küçük olduğu için soğuk meyve sebze ver diyemiyorum ama bu meyve filelerine anne sütünü buzlukta dondurup içine koy eline ver rahatlatır onu biraz
Deletedmom124 asyagibi canım elinde calpol parol varmı? Dış ateşi ise dedigin bebeğine duş aldır kalın giydirme gece atedlenirse kesinlikle ffitil kullanıyordum dusmuuordu dolven calpol 3 4 saat arayla dönüşümlü veriyordum ateş olunca cocugun kıyafetlerini çıkar normale dönsün giydirir sin ateş çok çıkarsa götür hastaneye havale gecirir Allah kirusun
Yakubumm asyagibi ver cnm fitil bisolmz günde üç kere verebilirsin ben bide bir fitil 4 saatsknra şurup dolwen veriorm daha etkili oluo benm oğlumda dış çıkarıyor
ozgens asyagibi günde 3 çay kaşığı ateş düşürücü verilebilir. 8 saat arayla. Ama ishal ateş diş demek değil . Bağırsak enfeksiyonu olabilir. Tahlil yaptırmanız gerekiyor acilen.taze yaptığı bir kaka ile gaytasına bakılması lazım
Annesed asyagibi benim oğlumda 4 buçuk aylıkken çıkardı hemde alt iki dışı ayni anda ama cok şükür ateşlenmesi ishali olmamıştı yani erken olması sizi tedirgin etmesin ateş icin dönüşümlü olarak clpol döven verebilirsiniz ama ishalden cok korkarım ben onun icin hstneye götürün bence ister istemez vücut su kaybediyo serum verirler
Rusen123 Ben de yurtdısındayım . Atesı çok fazla hıc normal degil lutfen acili ara onlar gelirler .. bebek havale gecirebilir. Sakın hic bisey giydirme cocugu soy , musluk suyuyla ıslatıp sıktıgın buyuk bi havluya sar ve acili bekle .. geçmiş olsun
asyagibi Rusen123 aradım ama ateşinin sınırda olduğunu söylediler bişey yapamazlarmıs 40 dereceye kadar risk yokmuş , buranın hastane ve sağlık sisteminden nefret ediyorum
Adel001 Rusen123 evet ya bedenide sıcaksa direk sarmasında silsin her tarafını, ciğerlerine falan soğuk olur ya 😕 asyagibi şimdi nasıl oldu?
asyagibi ebusss07 teşekkür ederim kuzum inip çıkıyor 38.5 den yukarı çıkmadı henüz Allah’a şükür . Hiç ilaç kullanmadım sabah fitil verdim 1 kere başka vermedim şimdi ılık havluyla siliyorum
ozgens Buarada probiyotik takviyesi alın eczaneden bebekler için derseniz verir. Çinko ve probiyotik takviyesi ishalini geçirir.
ebusss07 asyagibi çok sık giremiyorum da merak ettim canım 🥰 kolaylıkka çıkarsın incilerini hem sen hem o rahat edin 🥰🥰