Esila4549 Serap0733 haklısın ama ben koyu modelleri bi zat gordum hıc hos durmuyor cok karanlık duruyor hatta ben ekru bile almayı dusundum
Saraalp Esila4549 ben de sezaryen oldum ama kışın Doğum yapacaksanız gecelik kesinlikle kullanışlı değil, oda sıcak koridor soğuk, esiyor, ben de ilk gecelik giydim ama hemşireler uyardı üşütürsün diye, pijama giydim önden düğmeli , tavsiye ederim
Miros Esila4549 internetten süwen magazına bak istersen eğer indirimler bitmemişse mağazaya git bak canım böyle takımlar 200tlden 60 tl ye 70 tl ye düşmüş bende bu siteden alıcaktım geçen hafta indirim vardı bence bir de süwen magazına bak 4 takıma 190 tl verdim ben
Saraalp Esila4549 bu modellerin ekrusunu aldım suwen den çok daha uygun fiyata, sabahlıklı pijama ama özellikle başlarda tamamen düğmeli model daha kullanışlı emzirirken , çünkü en az 2 saatte bir emziriyorum. 3 düğmeli zor oluyor , tabi tercih sizin ama penti ye bakabilirsiniz
Aycalyaa Bence 4lü takımı al canım hem normal görünür bi anda sezeryana dönersin falan belli mi olur rahat edersin ister geceliğini ister pijamasını giyin Esila4549
Saraalp Esila4549 tamamen aynısı değil ama kalitesi çok güzel, yıka ütüle hiç bozulmuyor ve güvenilir sayfa, yalnız bu lohusa modelleri baya ince oluyor , ekrusu markası ne olursa olsun iç gösteriyor
Esila4549 Saraalp evet oyle ama suwen de 3. 5 bes model gordum onlarda hos degıl acaba ben mi yanlıs siteye giriyorum
B_o_c_e_k hunilimom bunlar hamile için olanlardan sezeryan altta kalıyor nasıl rahatsız edeceksi. Normal pijama takımı değilki kasıklarda kalmıyo
AHtc Esila4549 ben bu siteden aynı markanın farklı bi modelini aldım öncelikle güvenilir site sorun yok çabukta geldi arkadaşlar ve kumaşı beklediğimden iyi çıktı evet Bi tık ince ama lohusa sabahlık takımları bu şekil oluyor zaten yakındanda Bi çok model baktım genelde ince kalın isterseniz yedek pijama takımı koyun zaten bende öyle yaptım bunları resim fln çekilirken de şık olsun diye aldım çokta memnun kaldım resimdekiden daha kaliteli yakından 👍
Esila4549 AHtc Teskkur ederım 4 lü olanı aldım yeter diye dusunuyorum olmazsa bir tane yedek sadece pijama takımı alırım lohosa takim degıl sıradan pijama takimi birde aldığınız urun effort malı ıyı yani demi kaliteli
AHtc AHtc birde pijama rahatsız eder diye takılma çünkü aynı hamile pantolonundaki gibi yüksel bel ve lastikli ayarlı yapmışlar ve üst pijamasında düğmesini açmaya uğraşmadan kolaylık olsun diye gizli emzirme yeri bile yapmışlar çok hoştu bende ekru aldım sade pijama da iç çamaşır belli oluyor ama üstü popoyu kapattı benim sabahlık ta giyince hiç belli olmadı yani ztn odaya da çok yabancı girip çıkmıycak 😀
AHtc Esila4549 evet canım effort marka aynen sen yedek pijama ztn koyacaksın üşürsen onu giyersin ki hastane odaları sıcak ztn patik fln da koy ayağını üşütme yeter dediler ben öyle yaptım 😀
AHtc Esila4549 ne demek canım 😘 en büyüklerinden bul bi iki çift çeyizinden yoksa pazarlarda bile satılıyor artık 😁 hiç olmadı kalın yün çorap alırsın canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize 🤲🏻