Esila4549 kızlar bumu yoksa bumu guzel biri 3lü dantelleri cok hosuma gitti biri 4 parca ve uygun fiyatı ikisinin de pijamaları aynı sadece sabahlık da dantel fazla 3lünun dortlusu var biraz pahali gibi o yuzden bu ıkısı arasında bütçem 3lü takım mı 4 lü mü
hunilimom Esila4549 doğum şeklimiz belli mi? normal doğum için pijama takımı yeterli oluyor sezeryan içind elbise daha avantajlı ama almışken 4 lü almak daha mantıklı sanki ben normal doğum yaptım sadece pijama kullandım
Dilekerdmr Esila4549 üstteki güzel hem hastane hem evde kullanabilirsin elbise çok rahat sezaryense hele normal olsa bile alt üst takımda evde giyersin
Gamm Esila4549 arada çok az bi fiyat farkı var bence 4 lü çok daha mantıklı ikş tane geceliğiniz olmuş olur biri kirlenince değiştirirsiniz.
hunilimom Esila4549 pijama dikisinizi acıyor sezeryan olan arkadaşlarım elbise tercih etmsti daha rahat hissetmisler
B_o_c_e_k hunilimom bunlar hamile için olanlardan sezeryan altta kalıyor nasıl rahatsız edeceksi. Normal pijama takımı değilki kasıklarda kalmıyo
Serap0733 Esila4549 ya internetten baktım canm:) bilmem ben üşürüm gibime geldi sanki ince gibi ama bilemıyorm
AHtc Esila4549 ben bu siteden aynı markanın farklı bi modelini aldım öncelikle güvenilir site sorun yok çabukta geldi arkadaşlar ve kumaşı beklediğimden iyi çıktı evet Bi tık ince ama lohusa sabahlık takımları bu şekil oluyor zaten yakındanda Bi çok model baktım genelde ince kalın isterseniz yedek pijama takımı koyun zaten bende öyle yaptım bunları resim fln çekilirken de şık olsun diye aldım çokta memnun kaldım resimdekiden daha kaliteli yakından 👍
Esila4549 Serap0733 baska renk yok ki mavi olmaz birde beyaz var galiba gri de vardı sanki kahve o 4 lu model de ama siteye gir bak
Serap0733 Esila4549 ya işte aksılık olur da sezeryan olursa herkes pijama takımı olmaz dıyor kafam karışık
Esila4549 Serap0733 sezonluk yazıyor zaten dogumum martta olacak hastane sıcak evde sıcak yazın da evde kullanırım belkı cok ince olursa degısıme gönderirim
Serap0733 Esila4549 evt bakmak incelemek gerk kırmızı bulursam onu alcam direk zaten:) ama alıcaksan elbise olanından al en güzeli
Serap0733 Esila4549 😏ya bilemiyorm güvenemıyorm kendime ama alıcagım yani bi de yanıma örgü çeket alırım üşüme ihtimaline karşı:)
Esila4549 Serap0733 tabiikı de zaten bunlar orijinal marka en uygun bu site veriyor bu urunu google ye kodu ile birlikte yaz bak kac paraya geliyor