Amineninannesi 39+1 günlük hamileyim bıgün kan geldi az peçeleye silince de çok az nokta gibi geliyo hastaneye gitmelimiyim sizce 🤔
Sonay Amineninannesi gününüz gelmiş agrınız var mı? Bence beklemeyin gidin hayırlı doğumlar olsun inş 😊
Deniz14 Amineninannesi doktorunu arayın bence ya da direk hastaneye gidin duruma göre ailenize haber verirsiniz
NesrinDefne Amineninannesi Her ihtimale karşı doktora gitmende fayda var canım en iyisi gidin de için rahat olsun
Amineninannesi NesrinDefne telaşlandırmak istemiyorum şimdi ailemi de napsam bilmiyorum biraz daha beklesem mi
NesrinDefne Amineninannesi Canım telaşlandırmadan sakin sakin söyle ufaktan hazırlanıp gidin nişanın gelmiş olabilir büyük ihtimalle. Doktor kontrolünde olmakta fayda var zaten doktor doğum başlamamışsa eve geri gönderir sancılarının ve açılmanın gelmesini beklersiniz
Amineninannesi Sonay 39+1 günlük zaten Doğum korkusu da var dün gece rahimde bi sancı oldu baya gözlerim doldu resmen sonra bi daha olmadı bugün de böyle bşey oldu korkuyorum 😕
Dmtt Amineninannesi doktoru arayıp söyleye bilirsin canım bu kana nisan diyorlar yani doğum öncesi belirti bir iki gün için de bebisin dünyaya gelebilir. Doktoru arayıp bilgi ver ki sana ne yapman gerektiğini söylesin