Kadererbay Merv1908 çok az kalmış hissetmene, bende 19da hissetmiştim ama emin olamamıştım. 20-21 arası o kadar belli oluyor ki , o zaman anlıyorsun aslında hissetmişin ama bağırsak hareketi sanmışın diye 🤣🤣 rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲🏻
Elifdemir_ Merv1908 18+4 uz 4 gundur belirgin patpatlarimiz 💙 ama tabi yakalayabilirsem az once uykumdan uyandim hareketine 😊
Songsong Ben 19+4 te hissettim minicikkk boylenkayıyor gobı amanherken baskanolabılır sakın endıse etme
Damla123- Songsong hissetmek de kötü. Dün az hissettim 19+3. Korkuyorum. Aslında çok normal biliyorum her zaman hareket etmemesi. Akşamdan beri uyuyorum uyanıyorum hareket etmiyor diyorum eşimi uyandırıyorum o diyor elleme uyuyordur normal. Uykum kaçtı derken 😍 tam yazarken minik minik hissetttirdi kendini
Mrvvrm 18den itibaren yavaş yavaş hissetmeye başladım.şuan 20+3 geceleri yatarkan hissedilorum en çok :)
Merv1908 Mrvvrm ben bazen endişeleniyorum neredeyse hiç hissetmiyorum bazen karnımdaki guruldama gibi şeyleri benzetiyorum 🤭
Eva41 Damla123- geçen kontrolle gittiğim zaman doktoruma hala bebeği hissedemiyorum dedim oda yakında hissedersin dedi ve ben de dedim işte onu hala hissedemiyorum diye korkuyorum bazen bebeğe birşey mi oldu ne oldu diye doktorum da dediki bebekler her zaman hareket edecek diye birşey yok omlarında dinlendikleri uyudukları zaman oluyor korkma diye :)
Songsong Damla123- bak aynen benim de oyle oluyo vucud bence error verir pyle bir durumda allaha emanet dicez
Damla123- Eva41 aynen öyle ama karnında olunca farklı oluyor. Kendin bir kenara artık bebeğim bebeğim diye dolanıyoruz ortada 😊 herkes bir rahat bırak diyor buradaki okuduğum postlarda bile iki gün üç gün hissetmemek normalmiş ama. Alışırız inşallah kısa zamanda sende ayırt edersin inşallah 🥰
Anayimana Merv1908 ilk gebelikse normal diyor doktorlar.benim arkadaşım 22.haftada ilk hissetti rahim duvarı kalınmış.. bende 18+5 teyim 2.gebelik olmasina ragmen zaman zaman hissetmiyorum
Merv1908 Anayimana evet ilk gebeliğim sağlıkla doğar inşallah. Evet hareket etmeye başlayınca bi süre hareket etmezse endişe yapmak da kötü 😥 bende doktora gittim 22ye kadar normalmiş