MehmetSerapErol Kızlar merhaba ben 32+4 günlük hamileyim bugun hastaneye gittim bebegin kilosu 2240 boyu 44 cm sizce nasıl sizin bebişler kaç kilo
Eliftotree MehmetSerapErol merhaba bende az önce kontrolden geldim 31+5 haftalığım bebişimin kilosu 1735gramdı maşAllah sizinkine Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 😊☺
Aynurgul MehmetSerapErol merhaba aynıyız bende 32+4 haftalık hamileyim 🤗 oğluşum 2 gün önce gittim doktora 2070 gr. 43 cm’di ☺
Plndlgn Bende dün gittim doktora benim bebişte 31+4 kilosu 1750 dedi doktor seninkinin maşallahı varmış
FigenBelinaynceyol 32+1 deyim bende 🙂 yeni kontrolden geldim 43 cm boyumuz 2062 gr da kilomuz olmuş doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi
MehmetSerapErol Sebla55 dogruyu söylemek gerekirse pek dikkat etmedim onu yiyeyim bunu yiyeyim diye cokta kilo almadım zaten 5 kilo aldım sadece cokta yemiyorum 😆
MehmetSerapErol Aynurgul maşallah evet aynıyız 12 mayıs diyo doktor bana dogum için senin bebiş kız mı erkek mi 😍
Alyam MehmetSerapErol 31+6 haftalığız bugün 2000 gramiz ve 1 cm acilmam var nstde azıcık sancim çıktı dualarınızı beklerim 😞
MehmetSerapErol Alyam allah yardımcın olsun canım bebegini sana bagışlasın zamanında dogar inşallah gönlünü ferah tut cok iş yapma dikkat et
Sanemiko Merhaba kızlar bizde bugün 32+1iz 😍 31. Haftada gitmiştik 1940grdı minnoşum 😍🙏 Bende Ara ara kasılmalar oluyor sizde de oluyor mu? Birde kilolar ne alemde 🙈🤗