Kızlar ben 36.2 günlük hamileyim ilk kızım sezeryanla oldu bu ikinci olacak inşallah geçen hastaneye gittim doktorum artık gün verilmesi lazım dedi ve beni anestezi doktoruna gönderdi (sezeryandan önce ameliyat günü belirleniyor ) gittim soru sordu bi hastalığın var mı sürekli ilaç kullanıyor musun gibi sorular sonra dedi ki öksürük var mı bende dedim ki var ama çok çok az tabi anestezi doktoruna gitmeden hemen bi gece önce kuru ve küçük bi öksürük hastaneye gideceğim sabah balgamli öksürüğe çevirdi hemen doktor dedi ki öksürük için sen göğüs hastalıklarına git onay verirse bende onaylicam gün verecez dedi ben hala ısrar ediyorum benim hiç bişeyim yok iyim küçük önemsiz bi öksürük diye neyse gitti doktor ciğerlerini dinledi bana bisi söylemedi açıklama kağıdına astım yazdı antibiyotik ağrı kesici yazdı doktoruna gidebilirsin dedi doktora gittim hocam dedim buraya doktor hanım astım yazdı ama gercekten çok iyiyim dedi olur mu dedi sesin bile çok kötü geliyor ordan bile belli hasta olduğun neyse eve geldim kızlar iki gündür iki ayrı antibiyotik ağrı kesici ve kan ilacı kullanıyorum ama sanki iyileştirici değilde kotulestirici ilaçlar çok kötü oluyorum günden güne ve göğüs hastalıkları 5 gün sonra kontrole gel demişti bundan iki gün önce yani 3 gün sonra kontrolüm var ilişeceğim yerse enaz 10 lat daha kötü oldum napsamda cabuk geçer bana yardım edin boğazım kuru burun akıntısı hapşırma ve kuru öksürük var napsam geçer biraz uuzn oldu hakkınızı helal edin 😔