Bugleminannesi Kizlar 22 haftalık hamileyim ayda 1 kontrole gidiyoruz ama zaman hiç geçmiyor ne zaman azalacak bu kontroller heran ağrım olduğu için bi sıkıntı var diye hep tereddutluyum . 😒 Mesela bidahaki kontrolum 11 Şubat'ta ama zaman geçmiyor 😣
Cdmcvk Bugleminannesi canım ben kontrole hep kendi istediğimde gittim. Yani başlarda merak ettiğimden dolayı 2 hafta da bir bile gittiğim oluyordu şuan 29 haftalık olduk hep 3 hafta da bir gidiyorum. Hem özlüyorum hemde gelişimini merak ediyorum 🥰 yani ne zaman istersen git bence
Gulay2727 Bugleminannesi o zamanlar bende ayda 1 gittim canim suan 32 haftaligim dun gittim 33 gel dedi sonra 35 de gel dedi sonrada haftada 1 olcak dedi
Tugba_ilhan Canım bende28 haftaligim 4 haftadabir kontrole gidiyorum özel hastanede takipliyim girişim 10 gün geçerli olduğu için ön gün dolmadan bı daha gidiyorum muayne oluyorum prensesimi görüyorum icim rahat ediyor bence sende öyle yap😉
Bugleminannesi Tugba_ilhan ah o dört hafta geçmiyor akşamları erken yatıyorum ertesi gün olsun diye 😣😣 en fazla 4 5 gün geçince ağrım oluyor sanki eşin doktora götürüyor ultrasona girip cikiyorum ağrım kesiliyor 🙄
Bugleminannesi Cdmcvk bende başlarda 10 günde bir gidiyordum. Zaten hiç 1 ayı doldurup gidemiyorum . Her hafta gitmek istiyorum 😣 ana herkes zararlı diyor doktorda bidahaki ay bekliyorum dediğinde moralim bozuluyor 😒
iremss Bugleminannesi benim herhangi bir şikayetim olmadı çok şükür o sebeple bu rutini doktorda bende bozmadık, bir sorun var ise kendinize göre planlayıp doktora diyebilirsiniz 🌸
Ilknur_emin Bugleminannesi zararlı değil canim ben başından beri 2 haftada bir gidiyordum artık 36 olduk haftada 1 gidiyoruz
Bugleminannesi iremss bel ve kasık ağrım çok oluyor benim ama her gittiğimde sorun yok dinlen diyo doktor . İlk gebeligim olduğu icinde hangi ağri normal mi değil mi anlayamıyorum bu yüzden hep gitmek istiyorum gitmessem daralıyorum 😣
iremss Bugleminannesi darlama kendini 🌸 belki darlandığın için psikolojiktir 💖 rahat ol sen bebiş hisseder 🤰🏼 En kötü kontrol aralığına takılma kendini iyi hissedeceğin şekilde ayarla 🥰
Bugleminannesi iremss haklisin 😊 illa 4 hafta beklememe gerek yok 😊 ana doktorda erken gidince ne şikayetin var diyo hep bel ve kasık ağrısı diyorum tahlil vermekten bunaldım artık
Nuriiiiii Arkadaşlar ben 1 ayı çok buluyorum açıkçası, Allah göstermesin rahim ağzı kısalması olsa, sıvı kaybı olsa, enfeksiyon olsa bunlar geç farkedildiğinde ne olacak bunlar aklıma çok takılıyor
Bugleminannesi Nuriiiiii aynı ben gibisin 😔 mesela ben en son salı günü kontrole gittim rahim ağzı 47 ydi. Sürekli diyorum acaba kısaldı mi kafam çok karışık 😔
Nuriiiiii Bugleminannesi canm sen yinede 1 ay bekleme, en az 2 haftada bi gitmeye çalış. Özele gidiyorsan eğer devlete de git aradaki boşluğu öyle doldurmaya çalış. Doktorların her dediğini yaparsak ooo, bazen insan kendi kendinin doktoru olmalı.önemli olan doktorun değil senin içinin rahat etmesi