Yaseminturan_ Haftama giricem bebek hareketlerini hissediyor muyum etmiyormuyum ayırt edemiyorum ilk gebelik oldugu için 🤦🏻♀️tam olarak ciddi anlamda ne zaman hissediyoruz,13.14.15.16 diyenler var ama cok garip değil mi o haftalrda bebek çok küçük . Doktorum 20.haftadan sonra dedi ama ben anlayamıyorum . Tecrübeli olanlar acıklayabilir mi🌸🐣
Sun Yaseminturan_ benimde ilk hamileliğim 17 . Haftada kıpırtılar başladı hıçkırık gbi bişeydi şimdi 23 olduk göbeğüm çok çıkmadı ama bayağı tekmeliyo eşim de hissediyo hatta uzanıp göbeğümün üstüne kumanda koyuyorum kumandanın sallanmasını izliyorum 🙂
pumpkin Yaseminturan_ Ben 16+6’da hissettim ilk gebeliğim. Hatta 3 gün sonra tekmesi mi kafası mı bilmiyorum baya bi canımı acıtmıştı. Bildiğiniz içeriden bir şey vuruyor 😁 Daha çok sırt üstü yattığınızda hissediyorsunuz. Sırt üstü yatın ve elinizi göbek deliğinizin altına koyun aşağıya doğru ve bekleyin 😊 Ben öyle hissetmiştim ❤️
hunilimom Yaseminturan_ hissettiklerim bebek hareketleridir canım bisey kayar gibi okur içinde tatlı yiyip uzanınca sol tarafına öyle de hissedersin
Yaseminturan_ Sun ya ne güzel Maşallah ☺️Darısı bana bir şeyler hissediyorum böyle nabız atımı gibi ama emin olamıyorum en son bebeğim 420 gramdı doktor yavastan hissedersin de dedi ama bakalım 🐣
Kdzeregli Yaseminturan_ ben şu an 18 haftadayım bariz bir şekilde tekmelerini hissediyorum hatta elimi koyuyorum daha çok hissediyorum mükemmel bir his, 😍
hilal_yener Yaseminturan_ 17 haftalıkken böyle baloncuk patlaması gibi hissetmeye başladım şuan 20 haftalıgım ara sıra döndüğünü hissediyorum daha küçük oldugu için fazla hareketlerini hissetmemen normal
Hayalet Yaseminturan_ onlar ikinci gebeliklerini yaşayan anneleridir muhtemelen ☺️ Ben de ikinci gebeliğim ve senin haftalarındayken oğlumu net hissetmeye başlamıştım bile daha erken haftalardada acısız gaz sancısı misali hissederdim ☺️
Sinem67 21+3 oldum tekme yumruk hangisi bilmiyorum ama cok hissedyrm bazen korkup irkiliyorum aniden olunca☺️
Sun Yaseminturan_ mesela dışaarda yürürken tekmeliyo gülümsüyorum bi taraftan da irkiliyorum yani içinde bi canlı var senin yavrun hareket ediyo alışmaya çalışıyorum
Ccigdemmm Cokkkk guzel bir duygu 17 haftadan beri hissediyorum simdi 23 haftaligim şimdi sirt ustu yattim sanki balık gıbı kayıyor 2 gundurde disardan goruyorum dalgalanıyor gıbı cok guzel mutlu edici😁😁🙏🙏