Papatyali Yüzmek öneriliyor hamilelikte ama havuzda enfeksiyon riski olduğu için nadir tercih ediliyor bende gitmek istiyorum ama maalesef nolur nolmaz gitmedim
Zlis11 Ulya89 6 7. Haftalarda gorunur kisiden kisiye gore degisiyormus bu durum adetinizin ilk gunu ne zamandi
Lonelinesss Ulya89 benimde sadece kesem gözüktü bebeği daha yeni dün gördüm sıkıntı yapma canım görürsün daha çok küçük
Ririi Ulya89 bazen bizim hesabimizla doktorun ultrason hesabi farkli oluyor .. bizde 6+3 te gittik bebek net gözükmüyor ama kalp atışını duyduk canim 2hafta sonra gidersen net görürsünüz insallah
Papatyali Ulya89 klorlu su değilde deniz suyu öneriliyor zaten o daha iyiymiş temizlikten şüphen yoksa sen bilirsin cnm bende önceden her haft gidiyordum haftada 1 kere temizlik yapılıyordu
Lonelinesss Ulya89 evet gözlerini bile gösterdi 😂😂😂😊😊😊 doktor dedi ki bak küçük siyah gözüken gözleri dedi şuanda herşeyi büyüyor elleri ayakları heryeri
Tubad Canım bende 5 haftalık hamileyim vebenim doktorum havuzlamayı ve güneşlenmeyi yasakladı. Deniz şayet çok temizse bir girip çıkabilirsin ama hemen mayonu değiştirip gölgelik bir alana geçmelisin dedi