Crn91 Kızlar eşimin memleketine Şubat tatilinde gidecektik kayınvalidemde kalıyoruz gidince tabi.ama bugün öğrendim ki zatürre olmuş acaba ben gitmesem mi hamileyim.Eşimi yalnız göndermek de istemiyorum içim rahat değil ama bebeği de riske atamam sanırım
Nml06 Crn91 Merhaba, gitmeyin size bulaşırsa sizin atlatmanız çok zor, hamile olduğunuz için ilaçta kullanamazsınız🤰🏼
Burciny Crn91 gitme ortalıkta fena salgın var aynı ortamda kalacaksınız odanın içinde riske atmamak gerekir hamilelik döneminde
Kbra7777 Türüne göre değişiyor canım ama bulaşıcı ise eşinide gönderme sonuçta dönüşte sanada bulaştıracaktır zaten zatüre virüsü hemen kendini belli etmez vücutta bağışıklık düştüğü anda ortaya çıkan bir hastalıkdır
Ecelif Crn91 canım bence bu eşinde sen de bu ziyareti erteleyin en azından doktora sorduğunuzu gitmemenizin sizin için daha sağlıklı olduğunu anlatın bence o da torununu tehlikeye atmak istemeyecektir
Crn91 Kızlar eşim gitmek istiyor uzun zamandır gitmediği için ve annesi hasta olunca gitmek istiyor.Başka bir tatil şansımız yok çünkü.ama ona bulaşırsa ondan da korktum açıkçası eşimden 10 gün ayrı kalmak da zor olacak sanırım