Kızlar 16 ocak sabah 9da sezaryan doğumla kızım geldi. 39+1dim.sabah 6da sancıyla uyandım. Ve nişanım da geldi. Haataneye gidene kadar sandım oldu. Sık sık gelen ve şiddeti artan şekilde. Neyse gittik odama yerleştim. Beni hazırladılar ameliyathane götürmek için. Oraya da gittik beni iyice bir korku kapladı ama kızımı göreceğim için de heyecanlıydım.onun doğduğu ana şahit olmak koynuma verilişini görmek istiyordum. Bütün işlemler yapıldı belden iğne vuruldu uyuşmaya başladım vs. Doktorum geldi ve kasık bölgemde kestiğini hissettim acı değildi ama hissediyordum bir şeyler. Sonra biranda çekiştirme gerilme gibi korkunç şeyler hissetmeye başladım ve bağırdım çok kötü oldum tansiyonum falan yerinden oynamış. Hemen tamamen bayıltmışlar beni. Odama nezaman geldim neler oldu hatırlamıyorum bile. Sonra kendime geldiğimde dünya güzeli kızım yanımdaydı. Pembe yanakları,adı gibi İPEK simsiyah saçları vardı. Onu doğarken göremedim ama şükür sağlıklısı ve yanımdaydı. Çok güzel emiyor. Gaz sancısı oluyor arada. Genel olarak uslu bir bebiş. Bende baş boyun ağrısı fazla oluyor. Ameliyat yerimde biraz ağrılı oluyor ama genel olarak iyiyim. Bir gece hastane de kaldım. Evime döner dönmez duşumu da aldım. Açıkçası ameliyat esnasımda çok korktum ama kızıma kavuştum hepsi geçti. Allah evlatlarımızı korusun uzun sağlıklı bir ömürleri olsun inşallah. 🌺