Polyana65 Talentedmom ben hamileliğim de hergun muzlu kek yerdim günde 10 tane yediğimi hatırlıyorum:)
tugcebyl Talentedmom ayva yerken yanağa bastırınca oluyomus diye duymustum ben de, denedim bakalım olucak mı 😁
zhrbtlmutlu Bol limonlu patates salatası, fasülye turşusu kavurması, tavuk burger ne alaka çözemedim ve 8.haftaya girmek üzereyim benim çok erken başlamış canımın bişi istemeleri 😊 ve şu aralar lahana sarması ama annemin yaptığı henüz yiyemedim tabi 🤷♀️
Eymeninannesiii İlk zamanlar yoğurt o zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum 😁 sonra bir ara çiğ köfte çekmişti bir keresinde hamburger aşırı istemiştim ara sıra yiyorum 😁 bu aralar da zeytinyağlı yaprak sarması yiyorum 😋 bir gün de işyerinde gazete okurken Canan karatayın tavuk döner yemeyin haberini gördüm kendisine hiç inanmam canım çok çekti ve hemen yemiştim 😂😂
Rahimeali Talentedmom valla ilk 4 ayim ekşi ne varsa onu yemekle geçti 1 haftada 5 kgye yakın erik yemiştim 🤭 6. Aydan sonra da günde 1 kg muz yiyordum eğer o da asermeyse dünyanın en güzel yiyeceği gibi geliyordu 😂🤷♀️ sonra bebiş fazla fazla kg alınca hemen kestim 2-3 hafta sürmüştü bu böyle