benim kızım 26haftalık doğdu, küvezde 70gün civarda kaldı , doktor hatası sebebiyle barsaki dişarga çıkarıldı, 5 ay torbala yaşadık , çünkü bebeknin kilo alması büyümesi lazımmiş , barsak ni içersine geri koymak zormuş , bu arada ropdan dolayı her iki gözüne yine , sonra lazer uygulandı , sonra barsak kapatma ameliyatı oldu , ameliyat iyi geçti ama amelyatdan 3gün sonra kızım kötüleşti, yoğun bakımda bi ay kaldı , karaciğer yetmezlik , böbrek yetmezlık , sodyum yezmezlık oldu , 15gün cıvarda diyaliz oldu , Allah’a çok şükür bi ay sonra yoğun bakımdan çıktı , bi ay serviste kaldık , yoğun bakımda MR çekıldı , beyin sapısı gelişmemiş ve epilepsi var demişti , yene 6ay önce , 2ay önce EEG çekıldı , epilepsi iyileşmiş dedi, çok şükür, şu an kızım düzeltilmiş 13ay şu an oturamıyor,emeklemedi, dişi çıkmaya başladı , güldü zaman kahkalar atarak gülmüyor, bide gözlük takıyor , sol gözü iyi, sağ gözü net görmüyormuş, sağ gözünde kayma varmiş , Şu an tepkı veriyor bize bakiyorum , yanına geldim zaman taniyor, bakiyor gülüyor, ama gülme ifadesi var , ağzini açarak gülüyor , kahkaha sesi yok , sesler çıkartmaya başladı ,bebekçe çok konuşuyor şu an , bi şeyler söylüyor, çok hareketli , ayaklarını sürekli bisiklet kullanmiş gibi yapiyor , ama üst bacak kasları çok sert , yürüyor ama bacaklarını birbirini çapraz şeklinde yürüyebilir diye AFO almamizi istedi, böyle durumda olanlar varmi ? Bide nöroloji doktor,beyını hasarlı olarak iyileşmiş diyor , böyle durumda olup sonra iyileşenler varmi ? herkeze geçmiş olsun,